Contact by mail

Yhdessä parempia konesaliratkaisuja

Yhdistämällä NetNordicin korkeimman tason asiantuntijuuden, markkinajohtaja Nutanixin HCI-järjestelmät ja Fujitsun suorituskykyiset ratkaisut ja tukipalvelut, voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman korketasoisia, toimintavarmoja ja moderneja it-ympäristöjä.

Nutanix


Nutanix on HCI -järjestelmien globaali markkinajohtaja.
Nutanixin ohjelmistoratkaisu yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi helposti hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi. Tämän myötä konesalin hallinnoiminen yksinkertaistuu, joka vapauttaa ihmisresursseja liiketoiminnan kehitykseen.

Tutustu Nutanixiin täältä.

FUJITSU

Fujitsun palvelimissa yhdistyy laatu, jatkuva tuotekehitys ja parhaimmat ominaisuudet.
Nutanix-ohjelmisto voidaan asentaa valmiiksi, suoraan tehtaalla Fujitsun palvelinraudan päälle, jolle Fujitstu tuottaa 24/7 tukea Suomessa. Fujitsu-Nutanix teknologiayhdistelmällä tuotetaan liiketoiminnan tarpeisiin palveluita joustavasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää Fujitsusta täältä.


NetNordic on Nutanixin Cloud Champion -partneri.
Nutanixin korkeimman tason kumppanus on merkki NetNordicin syvällisestä osaamisesta Nutanixin myynnin, tekniikan ja palveluiden parissa. NetNordicin asiantuntijoilta saat tukea teknologian avuksi joka vaiheessa – aina teknologiakonsultoinnista, käyttöönottoon ja asennuksiin sekä jatkuvaan tukeen.

Tutustu asiakastarinoihimme.

Toteutus, laitteisto ja tuki avullamme

”Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaille modernin ja optimoidun järjestelmäalustan, joka mahdollistaa sovellusten ajamisen omassa salissa tai julkipilvessä täysin asiakkaan tarpeiden ja liiketoimintastrategian mukaisesti.”

nutanix fujitsu netnordic tapahtuma

HCI hyperkonvergenssi konesaliratkaisu

TOP 4 syytä valita HCI-ratkaisu

  1. Kustannustehokas it-ympäristö
  2. Helpottaa ja sujuvoittaa järjestelmien ylläpitotehtäviä
  3. Lähes rajaton ja lineaarinen skaalautuvuus
  4. Lisää konesalin ketteryyttä merkittävästi

    Lue lisää HCI-ratkaisuista