Yhdessä parempia konesaliratkaisuja

Nutanix, NetNordic ja Fujitsu

NetNordicin korkeimman tason asiantuntijuuden, markkinajohtaja Nutanixin HCI-järjestelmät ja Fujitsun suorituskykyiset ratkaisut ja tukipalvelut, voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman korketasoisia, toimintavarmoja ja moderneja it-ympäristöjä.

Unohda teams-tapaamiset – loppuvuodesta 2021 järjestämme ympäri Suomen useita eri fyysisiä yhteistapahtumia, jossa pääset kuulemaan konesaliratkaisuistamme ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa.

17.11. Vaasa
19.11. Oulu
23.11. Kuopio
25.11. Tampere


Toteutus, laitteisto ja tuki kerralla!

Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaille modernin ja optimoidun järjestelmäalustan, joka mahdollistaa sovellusten ajamisen omassa salissa tai julkipilvessä täysin asiakkaan tarpeiden ja liiketoimintastrategian mukaisesti.

TOP 4 syytä valita HCI-ratkaisu

  1. Kustannustehokas it-ympäristö
  2. Helpottaa ja sujuvoittaa järjestelmien ylläpitotehtäviä
  3. Lähes rajaton ja lineaarinen skaalautuvuus
  4. Lisää konesalin ketteryyttä merkittävästi

    Lue lisää HCI-ratkaisuista

Nutanix on HCI järjestelmien globaali markkinajohtaja

Nutanixin ohjelmistoratkaisu yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi helposti hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi. Tämän myötä konesalin hallinnoiminen yksinkertaistuu, joka vapauttaa ihmisresursseja liiketoiminnan kehitykseen.

Laatu, jatkuva tuotekehitys ja parhaimmat ominaisuudet

Nutanix-ohjelmisto voidaan asentaa valmiiksi, suoraan tehtaalla Fujitsun palvelinraudan päälle, jolle Fujitstu tuottaa 24/7 tukea Suomessa. Fujitsu-Nutanix teknologiayhdistelmällä tuotetaan liiketoiminnan tarpeisiin palveluita joustavasti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

NetNordic on Nutanixin korkeimman tason kumppani

Nutanixin korkeimman tason kumppanus on merkki NetNordicin syvällisestä osaamisesta Nutanixin myynnin, tekniikan ja palveluiden parissa. NetNordicin asiantuntijoilta saat tukea teknologian avuksi joka vaiheessa – aina konsultoinnista, käyttöönottoon ja asennuksiin sekä jatkuvaan tukeen.