Koulutukset, työpajat, luennot

Päivitä ja vahvista kilpailukykyäsi. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kursseja digitaalisten työkalujen käytöstä sekä niihin liittyvistä tietoturvakäytännöistä.

Koulutuspalveluilla varmistat työkalujesi tehokkaan käytön

Osaamisemme sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapamme on saanut kiitosta ja olemmekin haluttu puhuja erilaisiin tilaisuuksiin.

Monilta puuttuu koulutusta työpaikan digitaalisista välineistä. Digitaalisten palvelujen käyttöönotosta virastoissa ja yrityksissä ei ole paljon hyötyä, jos työntekijät eivät osaa käyttää niitä tehokkaasti ja ennakoivasti. NetNordic on nähnyt, miten tärkeää on, että käyttäjille annetaan koulutusta digitaalisista työkaluista ja siksi tarjoamme räätälöityä koulutusta toimittamiimme sovelluksiin ja järjestelmiin. Näin varmistamme, että yrityksesi käyttäjät käyttävät tarjoamiamme palveluita tehokkaasti.

Järjestämme niin koulutuksia, workshoppeja, että seminaareja joko omissa tiloissamme, tai halutessasi myös lähempänä sinua ja henkilökuntaasi! Aiheemme käsittelevät kaiken niin tuotekohtaisista koulutuksista sinulle kustomoituihin ratkaisuihin, tietosuojariskeihin ja niiden selättämiseen, sekä GDPR:ään.

Kerro meille tarpeistasi ja järjestämme juuri sinulle aiheellisia koulutuksia työyhteisösi hengessä!

Tietosuojan edelläkävijä – GDPR tutuksi

Koulutamme mm. yrityksiä, tietosuojavastaavia sekä järjestöjä varautumaan tietosuoja-asetukseen. Ratkaisukeskeinen ja selkeä lähestymistapamme on saanut myös tietosuoja-koulutuksissa kiitosta.

Tietosuoja-asetus tulee – oletko valmis?

Koulutamme räätälöidysti tietosuoja-asetuksesta ja siihen valmistautumisesta. Peruskoulutuksessamme käsitellään mm. seuraavia tietosuoja-asetuksen teemoja

  • mitä uusia tärkeitä termejä ja määrittelyjä laki tuo tullessaan?
  • mitä tietoja saa jatkossa kerätä eri rekistereihin?
  • mitä ovat rekisteröidyn oikeudet ja miten varautua niihin
  • ilmoitusvelvollisuus ja kyky poikkeamien havainnointiin
  • mitkä ovat rekisterinpitäjän vastuut ja velvoitteet
  • tietosuojavastaavan nimittäminen – milloin ja miksi?

Tietosuoja-asetuksen työpajat

Henkilötietojen suojaaminen ja hallinta ovat keskeinen osa tietosuoja-asetusta. Työpajoissamme tarkastellaan yrityksen järjestelmiä ja prosesseja henkilötietojen käsittelyn näkökulmasta. Huomiomme kohdistuu myös identiteetin hallintaan. Voimme järjestää yrityksellenne henkilöstölle tai järjestönne vastuuhenkilöille hyödyllisiä työpajoja, joissa voitte heti paneutua käytännön toimenpiteisiin.

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail