Contact by mail

Meistä

Kunnianhimoisia, tiimipelaajia ja luotettavia – NetNordic tutuksi

NetNordicin fokus on turvattujen konesalien, turvattujen tietoverkkojen ja tietoturvan vaatimien älykkäiden integraatioiden ja kriittisten infrastruktuurien luomisessa ja toimittamisessa. Pohjoismaisena pilvi- ja infrastruktuuripalvelujen tarjoajana parannamme ja vahvistamme asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä toimintoja. NetNordic yksinkertaistaa monimutkaisen.

Käytämme innovatiivisia ja markkinaa johtavia teknologiota, luomaan räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan yritys- ja alakohtaisia tarpeita. Yhdessä sertifioitujen, teknisten asiantuntijoidemme kanssa sovellamme joustavia, turvallisia ja skaalautuvia sovellus- ja pilvi-infrastruktuureja nostamaan yrityksenne arvoa. Me toimitamme kaiken aina suunnittelusta ja arkkitehtuurista sekä implementoinnista ja projektinjohdosta, tarvitsemiinne jatkuviin tukipalveluihin asti. Saat meiltä siis koko digitaalisen matkasi laajuudelta palveluita.

Asiakkaamme arvostavat meissä sitä, että olemme luotettavia, ylläpidämme toimivaa dialogia, omaamme hyvän ymmärryksen asiakaskohtaisista tarpeista ja olemme vahvasti sitoutuneita asiallemme. Vahvalla it-osaamisella ja tietotaidolla varustettujen asiantuntijoidemme kaikkea tekemistä ohjaa se, että asiakkaidemme it-ympäristöt ovat turvallisia ja käytettävissä vuoden jokaisena päivänä.

Valitsemme työskennellä markkinoiden johtavien teknologiatoimijoiden kanssa, jokaisella fokusalueellamme.

Panostamme asiantuntijoihimme, jotta heillä olisi korkeimmat mahdollisimmat sertifioinnit. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme “Best Companion” – ykköskumppani, joka mahdollistaa digitalisaatiomatkan.”

Toimitamme liiketoimintakriittiset integraatiot ja palvelut

Ykköskumppani end-to-end digitalisointiin

NetNordic tarjoaa hallittuja palveluita ja ratkaisuja keskikokoisille ja suurille yrityksille, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. NetNordic tuottaa tulevaisuuden IT-ratkaisuja, keskittyen tärkeisiin asiakasvertikaaleihin ja vahvaan paikalliseen läsnäoloon.

Pyrkimyksemme on olla pohjoismaiden luotetuin partneri multipilvien ja sovelluksien saralla. Haluamme auttaa asiakkaitamme heidän digitaalisissa pyrkimyksissänsä suunnittelemalla, toimittamalla ja hallinnoimalla seuraavan sukupolven ratkaisuja ja palveluita.

Hyödyntämällä markkinoiden purevimpia teknologioita korkeasti sertifioidut asiantuntijamme voivat auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa!

Tavoitteemme on olla yrityksesi Best Companion!

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme “Best Companion” – ykköskumppani, joka mahdollistaa heidän digitaaliset pyrkimyksensä suunnittelemalla, tuottamalla ja hallinoimmalla seuraavan sukupolven ratkaisuja ja palveluita.

Olemme kunnianhimoisia, tiimipelaajia ja luotettavia

Olemme pohjoismainen yritys

NetNordicilla on YLI 650 työntekijää, jotka ovat edustettuina tytäryhtiöissä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Meillä on yhteensä 17 toimistoa Pohjoismaissa.

NetNordic on vuosi vuodelta kasvanut tasaisesti sekä orgaanisesti, että yrityskauppojen kautta. NetNordicin liikevaihto (proforma) oli vuonna 2022 noin 2,1 miljardia Norjan kruunua.

Missiomme on rakentaa ja toimittaa ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman yhteiskunnan.

Olemme ”pieni SUURI” yritys

NetNordicilla toimimme nopeasti, saumattomasti ja joustavasti – yhdessä asiakkaidemme kanssa. Työskentelemme hurjasti sen eteen, että asiakkaamme tuntisivat itsensä erityisiksi, nähdyiksi ja kuulluiksi. NetNordicin asiakkaana sinulla on suora yhteys alan parhaimmistoon – jotka ovat valmiina auttamaan sinua it-tarpeissasi. Työntekijämme ovat parhaita tekijöitä ja korkeasti sertifioituja viimeisimmässä tekniikassa.

Olemme tarpeeksi pieniä antamaan henkilökohtaista palvelua, mutta tarpeeksi isoja vastaamaan IT-tarpeisiinne.

Tuotamme arvoa – luotettu asiantuntija digitalisaatiomatkallesi

NetNordic Group

NetNordic perustettiin vuonna 2001, jonka jälkeen yritys on vuosi vuodelta kasvanut sekä orgaanisesti että yrityskauppojen kautta. NetNordic tekee yhteistyötä alan johtavien teknologiavalmistajien kanssa ja tarjoaa näiden avulla ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

NetNordic koostuu emoyhtiö NetNordic Group AS:stä, johon lukeutuu NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S , NetNordic Finland Oy. NetNordic Groupin pääosakas on Norvestor (yksityinen pääoma) omistaen n. 55% osakkeista. Loput osakkeet ovat työntekijöiden omistamia.

Norvestor

Norvestor on pääomasijoitusyhtiö, jonka tiimi on työskennellyt yhdessä sitten 1991, tehden siitä yhden Pohjoismaiden kokeneimmista pääomasijoittajista. Yhtiön tavoite on investoida kasvaviin pohjoismaisiin mid-market yrityksiin, joilla on potentiaalia kasvaa markkinajohtajiksi pohjoismaisella tai kansainvälisellä tasolla. Norvestor investoi useammiten palveluita tarjoaviin yrityksiin, sellaisiin, jotka voivat digitalisaatiota tai teknologiaa hyödyntämällä tehdä kestävää ja tehokasta liikevoittoa samalla luoden todellista arvoa asiakkaille ja yhteiskunnalle.

Lue lisää: www.norvestor.com