Meistä

NetNordic tutuksi

NetNordicin fokus on turvattujen konesalien, turvattujen tietoverkkojen ja tietoturvan vaatimien älykkäiden integraatioiden ja kriittisten infrastruktuurien luomisessa ja toimittamisessa. Pohjoismaisena pilvi- ja infrastruktuuripalvelujen tarjoajana parannamme ja vahvistamme asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä toimintoja. NetNordic yksinkertaistaa monimutkaisen.

Käytämme innovatiivisia ja markkinaa johtavia teknologiota, luomaan räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan yritys- ja alakohtaisia tarpeita. Yhdessä sertifioitujen, teknisten asiantuntijoidemme kanssa sovellamme joustavia, turvallisia ja skaalautuvia sovellus- ja pilvi-infrastruktuureja nostamaan yrityksenne arvoa. Me toimitamme kaiken aina suunnittelusta ja arkkitehtuurista sekä implementoinnista ja projektinjohdosta, tarvitsemiinne jatkuviin tukipalveluihin asti. Saat meiltä siis koko digitaalisen matkasi laajuudelta palveluita.

Asiakkaamme arvostavat meissä sitä, että olemme luotettavia, ylläpidämme toimivaa dialogia, omaamme hyvän ymmärryksen asiakaskohtaisista tarpeista ja olemme vahvasti sitoutuneita asiallemme. Vahvalla it-osaamisella ja tietotaidolla varustettujen asiantuntijoidemme kaikkea tekemistä ohjaa se, että asiakkaidemme it-ympäristöt ovat turvallisia ja käytettävissä vuoden jokaisena päivänä.

Valitsemme työskennellä markkinoiden johtavien teknologiatoimijoiden kanssa, jokaisella fokusalueellamme.

Panostamme asiantuntijoihimme, jotta heillä olisi korkeimmat mahdollisimmat sertifioinnit. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme “Best Companion” – ykköskumppani, joka mahdollistaa digitalisaatiomatkan.”

Toimitamme liiketoimintakriittiset integraatiot ja palvelut

Ykköskumppani end-to-end digitalisointiin

NetNordic tarjoaa hallittuja palveluita ja ratkaisuja keskikokoisille ja suurille yrityksille, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. NetNordic tuottaa tulevaisuuden IT-ratkaisuja, keskittyen tärkeisiin asiakasvertikaaleihin ja vahvaan paikalliseen läsnäoloon.

Pyrkimyksemme on olla pohjoismaiden luotetuin partneri multipilvien ja sovelluksien saralla. Haluamme auttaa asiakkaitamme heidän digitaalisissa pyrkimyksissänsä suunnittelemalla, toimittamalla ja hallinnoimalla seuraavan sukupolven ratkaisuja ja palveluita.

Hyödyntämällä markkinoiden purevimpia teknologioita korkeasti sertifioidut asiantuntijamme voivat auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa!

Tavoitteemme on olla yrityksesi Best Companion!

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme “Best Companion” – ykköskumppani, joka mahdollistaa heidän digitaaliset pyrkimyksensä suunnittelemalla, tuottamalla ja hallinoimmalla seuraavan sukupolven ratkaisuja ja palveluita.

Olemme kunnianhimoisia, tiimikeskeisiä ja luotettavia

Olemme pohjoismainen yritys

NetNordicilla on noin 500 työntekijää, jotka ovat edustettuina tytäryhtiöissä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Meillä on yhteensä 13 toimistoa Pohjoismaissa.

NetNordic on vuosi vuodelta kasvanut tasaisesti sekä orgaanisesti, että yrityskauppojen kautta. Vuonna 2020 NetNordicin myynti (pro forma) oli 1,8 miljardia Norjan kruunua.

Missiomme on rakentaa ja toimittaa ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman yhteiskunnan.

Olemme ”pieni SUURI” yritys

NetNordicilla toimimme nopeasti, saumattomasti ja joustavasti – yhdessä asiakkaidemme kanssa. Työskentelemme hurjasti sen eteen, että asiakkaamme tuntisivat itsensä erityisiksi, nähdyiksi ja kuulluiksi. NetNordicin asiakkaana sinulla on suora yhteys alan parhaimmistoon – jotka ovat valmiina auttamaan sinua it-tarpeissasi. Työntekijämme ovat parhaita tekijöitä ja korkeasti sertifioituja viimeisimmässä tekniikassa.

Olemme tarpeeksi pieniä antamaan henkilökohtaista palvelua, mutta tarpeeksi isoja vastaamaan IT-tarpeisiinne.

Tuotamme arvoa – luotettu asiantuntija digitalisaatiomatkallesi

NetNordic Group

NetNordic perustettiin vuonna 2001, jonka jälkeen yritys on vuosi vuodelta kasvanut sekä orgaanisesti että yrityskauppojen kautta. NetNordic tekee yhteistyötä alan johtavien teknologiavalmistajien kanssa ja tarjoaa näiden avulla ratkaisuja ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

NetNordic koostuu emoyhtiö NetNordic Group AS:stä, johon lukeutuu NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S ja NetNordic Finland Oy. NetNordic Groupin pääosakas on Norvestor (yksityinen pääoma) omistaen n. 60% osakkeista. Loput osakkeet ovat työntekijöiden omistamia.

Norvestor

Norvestor is a leading private equity company focusing on lower mid-market buyouts in the Nordic region. The team has worked together since 1991 making it one of the most experienced private equity teams in the Nordics, having executed 71 investments with >250 add-on acquisitions, in addition to executeing 50 exits, including 15 IPOs. The Fund seeks to invest in growth companies in the Nordic mid-market that have the potential to achieve a leading Nordic or international position, typically through organic growth, acquisitions across fragmented industries or by geographic expansion. Norvestor typically invest in companies providing services, often where digitization or available technology can be utilized to make sustainable efficiency gains and create real value for clients and society.

Lue lisää: www.norvestor.com

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!