Contact by mail

Tapahtumat

Salli meidän esitellä sinulle, kuinka voimme tukea sinua optimoimaan IT-ratkaisusi ja pysymään ajan tasalla teknologian viimeisimmistä edistysaskeleista. Olemme koonneet tälle sivulle tapahtumia ja webinaareja, jotka keskittyvät kyberturvallisuuteen, datakeskuksiin sekä verkkoratkaisuihin.

Tulevat tapahtumat

21 - 23 toukokuun, 2024

Nutanix .NEXT

Lue lisää

30/05/2024

Security Sailing 2024

On jälleen vuosittaisen Tallinnan matkan aika! Tule kanssamme viettämään merellistä päivää ja kuulemaan samalla tietoturvamaailman ajankohtaiset puheenaiheet!
Lue lisää

Menneet tapahtumat

Päättynyt

20/03/2024

Cyber Security Executive

Nykypäivän datavetoisessa maailmassa kyberturvallisuus ei ole enää valinta – se on välttämättömyys. Olemme innoissamme voidessamme olla mukana Cyber Security Executive 2024 -tapahtumassa, joka kokoaa yhteen eri alojen huippujohtajia syventymään kyberturvallisuuden kriittiseen maailmaan. Voit odottaa seuraavaa: Osallistu kanssamme päivään, joka tarjoaa mullistavia kokemuksia, oivaltavia keskusteluja ja käytännönläheisiä kokemuksia. Muodostetaan yhdessä turvallisempi digitaalinen tulevaisuus. Nähdään Cyber Security… Lue lisää »

Päättynyt

01/02/2024

PERUTTU – Nokia Utility Day

Tule mukaan Nokian Executive Experience Centeriin ja ole mukana innovatiivisten ratkaisujen ja strategisten näkemysten eturintamassa, jotka määrittelevät digitaalisen hallinnon maiseman…

Päättynyt

7 - 8 marraskuun, 2023

Cyber Security Nordic 2023

Tule tapaamaan meitä Helsingin Messukeskukseen 7. - 8. marraskuuta! Ständillä tavattavissa SOC:in asiantuntijoitamme, ja 2. päivänä lavalla puheenvuoro kiinnostavista tapauksista…

Päättynyt

24/08/2023

Loputtoman kesän juhla

Juhlista venetsialaisia kanssamme Helsingin keskustassa Vallilassa, hurmaavassa Wonderlandissa!

Päättynyt

11 - 12 elokuun, 2023

Suuret Oluet – Pienet Panimot Turku

Tule kanssamme SOPP-tapahtumaan nauttimaan pienpanimoiden antimista, ja tutustumaan ammattilaisiimme rennossa ilmapiirissä!

Päättynyt

01/06/2023

Nutanix Cloud Day

Tule tapaamaan NetNordicia Nutanixin järjestämään Cloud Dayhin Scandic Park Helsinkiin 1. kesäkuuta!

Päättynyt

23/05/2023

VMware Technology Forum

Tule tapaamaan meitä Pikku-Finlandiaan 23.5. VMware Technology Forumille, ja keskustele kanssamme sinun ehdoillasi rakennetusta pilvipalvelusta.

Päättynyt

10/05/2023

Security Sailing 2023

Hyppää kanssamme aalloille kuulemaan kyberturvallisuuden parhaista käytännöistä, ja tutustumaan kanssamme Tallinnan toukokuuhun!