Tarjoamme tekoälyä ja koneoppimista palveluna

Osaatko hyödyntää tekoälyä yrityksesi toiminnassa tänään? NetNordic tukee matkaanne tulevaisuutta kohti, aina integraatioista johtavien standardituotteiden kanssa itsekehitettyyn AI-ohjelmistoon.

Onko tekoäly pelkkä tulevaisuuden mahdollisuus?

Ei. Tekoäly ja koneoppiminen voivat tuoda paljon hyötyjä organisaatiollesi jo nyt. Tuemme matkaasi tulevaisuuteen kaikissa vaiheissa, oli kyse sitten johtavien vakiotuotteiden integroinnista tai itse kehitetyistä tekoälyohjelmistoista.

Voimme tarjota suunnittelun, toteutuksen ja käytön kokonaan tai osittain palveluna. Samalla saat kaikki joustavan palveluratkaisun tarjoamat hyödyt: tehokkuuden, turvallisuuden ja mahdollisuuden kasvattaa tai supistaa toiminnan laajuutta nopeasti.

Onko talousjärjestelmän aika hoitaa laskutus ja tietojen tarkistus itsenäisesti? Ota yhteyttä NetNordiciin, niin autamme sinua tunnistamaan liiketoimintasi kannalta sopivat käyttöalueet.

Koneista älykkäitä koneoppimisen avulla

Jotta koneet voivat toimia älykkäästi, niiden täytyy oppia ja saada oikeat ohjeet. Käyttämällä erilaisia malleja tunnistavia algoritmeja ja laskennallista oppimista voimme opettaa koneet suorittamaan monenlaisia työtehtäviä.

Mitä parempia matemaattisia analyyseja voimme tehdä, sitä parempia algoritmeja voimme luoda. Ajan myötä, kun syötteet tarkentuvat, prosesseista tulee automaattisesti parempia ja tarkempia, jolloin myös saamamme analyysit ovat aiempaa osuvampia. Luomme ympäristön, jossa kone ja ihminen oppivat toisiltaan.

Analysoi suuria määriä dataa nopeasti

Data-analytiikassa koneoppimista käytetään ennakoivaan analytiikkaan soveltuvien monimutkaisten mallien ja algoritmien luontiin. Koneoppimisen ja testauksen avulla voidaan selvittää, mitkä algoritmit ennustavat ja nopeuttavat työprosesseja parhaiten ja mahdollistavat suurien datamäärien käsittelyn lyhyessä ajassa.

Koska nämä analyysimallit oppivat tietojen aiemmista yhteyksistä ja trendeistä, ne toimivat luotettavana pohjana päätöksenteolle ja pystyvät tuottamaan toistettavissa olevia tuloksia. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.Tekoäly ja koneoppiminen palveluna

Palvelu voidaan toteuttaa äärettömän monella tavalla, joten myös organisaatiosi erityistarpeiden toteuttaminen onnistuu helposti. NetNordic tarjoaa resurssikonsultteja ja konsultointipalveluja toiveidesi mukaisena palvelupakettina. Voimme hallinnoida palveluja puolestasi ja antaa sinulle tarvitsemasi tiedot esimerkiksi KPI-mittarien ja SLA-sopimusten kautta. Voit myös hallita palvelua halutessasi itse. Valinta on sinun.

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail