Contact by mail

Uuden sukupolven pilvipalvelut

Seuraavan sukupolven pilviratkaisut ovat suunniteltuja ajamaan kaikkia ohjelmia nopeammin ja turvallisemmin – mutta pienemmällä kustannuksella.

Uuden sukupolven pilvipalvelut on suunniteltu mahdollistamaan kaikkien ohjelmistojen nopea, turvallinen ja edullinen käyttö.

Pilvipalvelut ovat Internetin kautta käytettäviä palveluja tai alustoja, joissa voidaan käyttää samoja työkaluja kuin aiemmin paikallisissa tietokoneissa tai palvelinhuoneissa. Pilviratkaisuun sijoitettavilla palveluilla on erittäin hyvä käytettävyys ja skaalautuvuus, joiden toteuttaminen muilla tavoin olisi todennäköisesti kallista ja monimutkaista.

Kaikki ylhäällä pilvessä

Nykypäivänä on tavallista, että yritys siirtää tärkeät palvelut ja toiminnot yhden tai usean toimittajan pilvipohjaisiin ratkaisuihin.

Markkinoilla on useita pilvitoimittajia, jotka palvelevat erityyppisiä yrityksiä. Voimme auttaa sinua navigoimaan näiden mahdollisuuksien viidakossa ja löytämään organisaatiollesi parhaiten sopivan ratkaisun. Pilvipalvelujen käyttö ei vaadi investointeja uuteen tekniikkaan tai uusiin laitteistoihin.

NetNordic voi tarjota suunnittelun, toteutuksen ja käytön kokonaan tai osittain palveluna. Samalla saat kaikki joustavan palveluratkaisun tarjoamat hyödyt: tehokkuuden, turvallisuuden ja mahdollisuuden kasvattaa tai supistaa toiminnan laajuutta nopeasti.

Teemme yhteistyötä tunnettujen toimittajien kanssa

Teemme yhteistyötä pääasiassa Amazonin, Azuren ja Googlen pilvipalvelujen kanssa. NetNordicilla on asiantuntemus, jota tarvitaan pilvipalvelujen parhaan mahdollisen arvon realisointiin tehokkaan ja skaalautuvan hallinnan avulla. Käytämme useita pilvipalveluja myös omassa toiminnassamme. Omat kokemuksemme ja asiakastoteutuksista saamamme opit antavat meille laajat tiedot, jotka hyödyttävät kaikkia yhteistyökumppaneitamme.

Pilvi palveluna

Palvelu voidaan toteuttaa äärettömän monella tavalla, joten myös organisaatiosi erityistarpeiden toteuttaminen onnistuu helposti. NetNordic tarjoaa resurssikonsultteja ja konsultointipalveluja toiveidesi mukaisena palvelupakettina. Voimme hallinnoida palveluja puolestasi ja antaa sinulle tarvitsemasi tiedot esimerkiksi KPI-mittarien ja SLA-sopimusten kautta. Voit myös hallita palvelua halutessasi itse. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun.