Modernit, skaalautuvat ja suorituskykyiset konesaliverkot

Toteutamme konesaliverkot alusta loppuun!

Suunnittelemme, toimitamme ja tuemme konesaliverkkoja

Konesaliratkaisujen korkea käytettävyys, suorituskyky ja joustavuus on aina riippuvainen tietoverkoista, joihin ratkaisut kytketään.

Huonosti toimiva verkko voi itsessään heikentää toteutetun ratkaisun toiminnan.

NetNordic suunnittelee, toimittaa ja rakentaa konesaliverkot asiakkaiden tarpeiden mukaan. Huomioimme korkean käytettävyyden, joustavuuden ja skaalautuvuuden koko verkon elinkaarelle.

Joustavasti pilveen

Moderneissa tietoverkoissa on huomioitava myös erilaiset pilviratkaisut ja joustava liitettävyys niihin.

Privaattipilven luotettava ja ketterä toiminnallisuus vaatii samaa konesaliverkolta. Hybridipilviratkaisuissa privaattipilven ja julkisen pilven on jatkettava saumattomasti toisiaan. Tämä asettaa omat vaatimuksensa tietoliikenteelle.

Keskitymme konesaleissa käytettäviin verkkoteknologioihin kuten IP-pohjaiset konesaliverkot, Overlay tekniikat (EVPN/VXLAN), Fibre Channel (FC) –tallennusverkot, Ethernet-pohjaiset konesaliverkot, IP-tallennusverkot, hyperkonvergenssiverkot ja varmistusverkot.

Hybridipilvi_2_web

Nokia Konesaliverkot

Uuden sukupolven verkkoratkaisu 
konesaleihin Nokialta! 

Toteuta avoin, automatisoitu ja skaalautuva konesalin verkkoratkaisu Nokian uudella tuoteperheellä!

Nokian seuraavan sukupolven verkkoratkaisu konesaleille tarjoaa skaalautuvan ja avoimen ratkaisun kone-saleille ja pilviratkaisuille. Tuoteperhe tarjoaa kattavat IP ja Ethernet toiminnallisuudet ja se perustuu uuden sukupolven piirisarjaan, joka tarjoaa jopa 400Gb/s nopeudet.  

Tuoteperhe sisältää sekä modulaariset, että kiinteän konfiguraation omaavat Interconnect Reitittimet (IXR). 

Laitteissa käytetään Nokian kehittämää avointa, laajennettavaa ja vikasietoista Service Router Linux (SR Linux) network operating system (NOS) käyttöjärjestelmää. Kokonaisuutta voidaan täydentää Nokian Fabric Services System järjestelmällä, joka mahdollistaa tehokkaan automatisoinnin  ja operoinnin koko konesalin tietoverkko-ratkaisulle.  

Ratkaisun pääkohtia: 

  • Modulaariset ja kiinteät laitekonfiguraatiot, jotka tarjoavat 400GE, 100GE, 50GE, 40GE, 25GE, 10GE ja GE porttinopeudet. 
  • Joustava ja avoin SR Linux käyttöjärjestelmä. 
  • Tuotannossa todennettu protokollapino. 
  • Fabric Services System -järjestelmä, 
    joka mahdollistaa konesalin tietoverkon (data center fabric) operoinnin yksinkertaistamisen ja automatisoinnin. 

     

SR Linux käyttöjärjestelmästä on saatavilla myös ilmainen konttiversio, jolla on mahdollista rakentaa demo-, testi- ja opetusympäristöjä. 

Strategiset partnerit

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail