Contact by mail

Järjestelmäkehitys palveluna

Nykypäivänä lähes kaikkeen pitää olla sovellus, ja jos sopivaa ei ole tarjolla, sellainen kehitetään usein itse. Kaikentyyppinen järjestelmäkehitys onnistuu aina tehokkaimmin ja parhain lopputuloksin NetNordicin avulla.

Vankka kokemus yhdistettynä moderniin teknologiaan

Kehittäjämme hallitsevat useita tehokkaita ohjelmointikieliä, kuten Java ja .NET.

Yhdistämällä nykyaikaista tekniikkaa hyvään kehysratkaisuun ja hyödyntämällä useiden vuosien kokemustaan alalta kehittäjämme tuottavat toimivaa ja tehokasta koodia, joka voidaan käyttää tarvittaessa useita kertoja uudelleen.

NetNordicin kehittäjät tietävät, miten järjestelmäkehitys toteutetaan parhaiten annettujen edellytysten pohjalta niin yksin kuin ryhmässäkin.

NetNordic voi tarjota suunnittelun, toteutuksen ja käytön kokonaan tai osittain palveluna. Samalla saat kaikki joustavan palveluratkaisun tarjoamat hyödyt: tehokkuuden, turvallisuuden ja mahdollisuuden kasvattaa tai supistaa toiminnan laajuutta nopeasti.

Järjestelmäkehitys juuri sinun ehdoillasi

Palvelu voidaan toteuttaa äärettömän monella tavalla, joten myös organisaatiosi erityistarpeiden toteuttaminen onnistuu helposti. NetNordic tarjoaa resurssikonsultteja ja konsultointipalveluja toiveidesi mukaisena palvelupakettina. Voimme hallinnoida palveluja puolestasi ja antaa sinulle tarvitsemasi tiedot esimerkiksi KPI-mittarien ja SLA-sopimusten kautta. Voit myös hallita palvelua halutessasi itse. Valinta on sinun.