Palomuurit ovat verkkoturvallisuuden perusta

Nykyaikaiset palomuurit suojaavat viimeisimmiltä uhilta, jatkuvien päivityksien ansiosta.

Palomuurit

Älykkyys, automaatio ja suorituskyky avuksi hyökkäysten lopettamiseksi.

Palomuurit ovat yrityksen tietoturvan ja verkkoturvallisuuden perusta, jolla saadaan hallinta ja näkyvyys liikenteeseen ja sovelluksiin.

Useimmat yritykset elävätkin hybridimaailmassa, jota ympäröivät paikalliset sovellukset ja pilvipalvelut. Yrityksen tietoturva on usein koetuksella, uusien uhkien ja sovelluksien jatkuvasti ilmaantuessa. Tämän takia yrityksen on hyvä miettiä palomuuriaan ja verkkoturvallisuuttaan tarkasti.

Uuden sukupolven palomuurit tarjoavat ainutlaatuisen joustavuuden – parhaimman turvallisuuden takaamiseksi, ne voidaan sijoittaa juuri sinne, mistä yritys ajaa sovelluksia ja palveluita.

Nykypäivän palomuurit päivittyvät jatkuvasti vastaamaan uusia uhkakuvia. Koneoppimisen avulla palomuurit saavat myös älykkyyttä, joka suojaa havaitsemattomilta uhilta. 

Palomuurin käyttöjärjestelmä erottaa nykypäivän ratkaisun eilisestä
PAN-OS on tulevaisuuden palomuurin käyttöjärjestelmä. PAN-OS keskittää laitteiden ja paikallisten hypervisoreiden tai julkipilven virtuaalialustoiden hallinnan ja toimintokeskuksen yhteen näkymään. Tämän ansiosta voit luokitella kaikkia sovelluksia, kaikissa porteissa jatkuvasti. Samalla voit seurata sovellusten toimintaa yksinkertaisessa ja selkeässä visuaalisessa muodossa. 

PAN-OS:n avulla

  • Identifioit sovellukset – portista, salauksesta tai muista tavoista tunnistautumisen kiertämiseen riippumatta.
  • Käytät sovellusta policy-päätösten, kuten kaistanleveyden sallimisen, kieltämisen tai säätämisen perustana, portin tai palvelun sijasta.
  • Kategorisoit tunnistamattomat applikaatiot policytarkastukseen, IT-rikostekniikkaan ja sovellusten allekirjoitusten kehittämiseen.

Estää tunnetut ja tunnistamattomat uhat  

  • PAN.OS estää laajan skaalan tunnettuja uhkia kaikilla porteilla – sisältäen tietoturvahyökkäykset sekä haitta- ja vakoiluohjelmat.  
  • Rajoittaa luvattomat tiedostojen siirrot ja helpottaa turvallista verkkoselaamista myös ei työhön liittyvillä sivustoilla.  
  • Identifioi tunnistamattomat haittaohjelmat käyttäytymisanalyysin ja automaattisuojauksen avulla.  

Jatkuva suoja käyttäjille, sijainnista riippumatta PAN-OS:n avulla

  • Jalkauta policyt kaikille käyttäjille riippumatta sijainnista tai siitä, onko heillä laitteita, joissa on Windows, Apple Mac OS X, macOS, iOS, Linux tai Android -käyttöjärjestelmä. 
  • Käytä tunnistautumista ilman agentteja Microsoft Active Directory- LDAP-, Novell eDirectory- ja Citrix-asiakkaissa. 
  • Integroi palomuuri-policyt 802.1X-pohjaisiin NAC-alustoihin. 

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail