Contact by mail

Käytettävyyden, saatavuuden ja suorituskyvyn takaavat konesaliratkaisut

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kanssasi konesalin, joka palvelee tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa.

Perinteiset konesaliratkaisut

NetNordicin konesaliratkaisut kattavat erilaisiin arkkitehtuureihin perustuvat palvelin-, tallennus- ja verkkoratkaisut johtavilta teknologiatoimittajilta.

NetNordicilla on pitkäaikainen kokemus kriittisten työkuormien – kuten toiminnanohjausjärjestelmien ja tietokantaklustereiden – alustaratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja tuotannon turvaavista asiantuntijapalveluista.

Ratkaisujen lähtökohtana on turvata palveluiden käytettävyys, saatavuus ja suorituskyky.

Perinteiset-konesaliratkaisut_2_web

Keskiössä aina sinun tarpeesi

Tarjoamme palveluita muun muassa Multi-Cloud & Application Enablement -palveluihin ja järjestelmäkehitykseen liittyen. Meillä on laaja kokemus IT-infrastruktuurista ja autamme asiakkaitamme erikoisosaamisellamme tehostamaan IT-ympäristöjään.

Konesalin – ja yleensäkin tiedonhallinnan – suunnittelussa tärkeää on ensin ymmärtää yrityksen toiminnan tarpeet ja resurssit. Perinteiset ratkaisut ovat syystäkin perinteisiä, mutta välillä se ei olekaan oikea reitti asiakkaan tavoitteisiin – jos epäröit, vastaavatko perinteiset konesaliratkaisut juuri sinun haasteisiisi, ota meihin yhteyttä! Konsulttimme käyvät kanssasi läpi tilanteesi, ja löytävät parhaan ratkaisun!

Strategiset partnerit

Perinteiset konesaliratkaisut kanssamme rakentavat Cohesity, IBM ja Nutanix.

Cohesity logo IBM logo Nutanix logo Rubrik logo VMware logo