Asiantuntija apunasi onnistut projektissasi

Asentaja ei ole ainoa, joka tarvitsee osaamista ja tietotaitoa. Etsitkö ihmisiä, jotka edistävät positiivista muutosta ja joilla on organisaatiosi tarvitsemat taidot? Tekniset konsultointipalvelumme auttavat!

Tekninen konsultti auttavat pääsemään nopeasti alkuun

Konsultin pitäisi osata tarttua toimeen silloinkin, kun tehtävät ovat monimutkaisia. NetNordicin konsulteilla on takanaan monen vuoden kokemus, ja he tietävät, mitä täytyy priorisoida, jotta saat tuotettua nopeasti arvoa yrityksellesi.

NetNordic voi tarjota suunnittelun, toteutuksen ja käytön kokonaan tai osittain palveluna. Samalla saat kaikki joustavan palveluratkaisun tarjoamat hyödyt: tehokkuuden, turvallisuuden ja mahdollisuuden kasvattaa tai supistaa toiminnan laajuutta nopeasti.

Tekninen konsultointi palveluna

Palvelu voidaan toteuttaa äärettömän monella tavalla, joten myös organisaatiosi erityistarpeiden toteuttaminen onnistuu helposti. NetNordic tarjoaa resurssikonsultteja ja konsultointipalveluja toiveidesi mukaisena palvelupakettina. Voimme hallinnoida palveluja puolestasi ja antaa sinulle tarvitsemasi tiedot esimerkiksi KPI-mittarien ja SLA-sopimusten kautta. Voit myös hallita palvelua halutessasi itse. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun:

  • Hallintojohtaminen – kun tarvitset apua varainhoitoon.
  • Projektijohtaminen – kun tarvitset apua projektin aloittamiseen, toteuttamiseen tai päättämiseen.
  • Toiminnan kehittäminen – kun haluat parantaa toimintaasi tai sen osia.
  • Muutosjohtaminen – kun teet muutoksia toimintaasi ja organisaation täytyy muuttaa kulttuuriaan.
  • Väliaikainen johtaja – kun tarvitset johtajan määräajaksi.
  • Ohjelmanhallinta – Kun sinun täytyy hallita ja toteuttaa useita ohjelmaan sisältyviä projekteja.

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail