Contact by mail

Analytiikka auttaa löytämään arvon datamassoista!

Suurien datamäärien visualisointi voi olla monimutkaista – teknisen osaamisen lisäksi täytyy ymmärtää, mikä osa tiedosta on arvokasta juuri sinun organisaatiosi tavoitteiden saavuttamiseksi. Näin tuloksena on todellisesti hyödyllinen analytiikka. NetNordic on Elasticin teknologiakumppani Pohjoismaissa, meiltä saat siis varmasti ammattitaitoisen avun!

Analytiikka – luo enemmän arvoa datasta

Data on arvokasta omaisuuttasi, josta voit saada paljon hyödyllisiä tietoja.

Jotta tämä onnistuu, dataa täytyy tarkastella eri suunnista ja löytää siitä malleja ja trendejä.

Suurien datamäärien visualisointi voi olla monimutkaista, sillä teknisen osaamisen lisäksi täytyy ymmärtää, miten datasta voidaan luoda arvoa organisaatiolle. Vain näin syntyy todellisesti hyödyllinen analytiikka.

NetNordic voi tarjota suunnittelun, toteutuksen ja käytön kokonaan tai osittain palveluna. Samalla saat kaikki joustavan palveluratkaisun tarjoamat hyödyt: tehokkuuden, turvallisuuden ja mahdollisuuden kasvattaa tai supistaa toiminnan laajuutta nopeasti.

Kibana tekee analytiikasta helppoa

Kibanan avulla voit tutkia, analysoida ja visualisoida dataa vuorovaikutteisessa rajapinnassa. Käytön aloittaminen on helppoa, ja samalla voit tarkastella dataa erittäin syvällisesti.

Syöttämällä Kibanaan tietoja Elasticista voidaan esimerkiksi luoda lähes reaaliaikaisia hallintanäyttöjä, ja yhdistämällä ratkaisu koneoppimiseen voidaan laatia automaattisia ennusteita.

NetNordicilla on pätevyys ja kokemus, joita tarvitset voidaksesi nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle viimeisimpien teknologioiden ja työkalujen avulla.

Anna meidän auttaa sinua!