SD-WAN joka vastaa yrityksesi tarpeisiin

NetNordic SD-WAN palvelulla hallitset omaa WAN-verkkoasi. WAN-optimointi antaa mahdollisuuden turvata pääsyn yrityksen kriittisiin sovelluksiin ja pilvipalveluihin.


Juuri sinun yritykselle räätälöity ratkaisu

NetNordic SD-WAN palvelulla hallitset omaa WAN-verkkoasi ja voit valita parhaan mahdollisen liittymätarjoajan yrityksesi tarpeisiin. Voit myös parantaa WAN-verkon luotettavuutta valitsemalla useita erillisia liittymiä (mobiili tai kiinteäverkko).

NetNordicin SD-WAN optimoi yrityksen sovellukset

NetNordic SD-WAN -ratkaisu perustuu palkittuun VMwaren VeloCloud-ratkaisuun. Ratkaisu parantaa yrityksen asiakaskokemusta optimoimalla sovellusten suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yrityksen toimintakriittiset sovellukset ovat optimoituja ja tavoitettavissa – sijaitsivat ne sitten paikallisissa-, julki- tai hybridipilvipalveluissa. NetNordicin ratkaisu tarjoaa lisäksi natiivia (single box solution) tietoturvaa integroimalla Palo Alto Networksin palomuuriratkaisun.

Sovellusten optimointia voidaan entisestään parantaa käyttämällä pilvipohjaisia välityspalvelimia (Cloud Gateways), jotka sijaitsevat suurimmissa datakeskuksissa ympäri maailmaa. Ratkaisun avulla voidaan optimoida yrityksesi käyttämät SaaS- ja pilvipalvelut, kuten Office 365 ja Amazon AWS.

NetNordicin ratkaisua hallitaan WEB-käyttöliittymällä ja se toteutetaan täysin pilvipalveluna. Yrityksesi toimitiloihin asennetaan ainoastaan yhdyskäytävä – joko rautapohjainen tai virtuaalinen.


Miksi valita NetNordic SD-WAN?

Valitse ratkaisumme kun:

 • Tarvitset nopeaa ja yksinkertaista toimipisteiden verkottamista tai konfiguraatiomuutoksia
 • Toimipisteissäsi käytetään sovelluksia, jotka tarvitsevat parempaa yhteyden laatua tai sovelluksia, jotka ovat herkkiä verkon ruuhkatilanteille.
 • Käytät SaaS sovelluksia (esim. Salesforce.com, Google Mail, AWS, tai Office
  365) ja et halua ohjata kaikkea liikennettä palvelinkeskuksen kautta tai haluat optimoida liikennettä näille palveluille.
 • Tarvitset VPN/salattua yhteyttä ja haluat tehdä sille pakettikohtaista
  liikenteen jakoa
 • Tarvitset nopeasti kahden tai useamman toimipisteen välille
  automaattisen salatun tunnelin.
 •  Haluat täyden näkyvyyden WAN-verkollesi ja keskitetyn hallintaportaalin.
 •  Haluat mahdollisuuden kilpailuttaa eri yhteysvaihtoehdot useamman
  operaattorin kanssa tai hajauttaa yhteydet usealle operaattorille
  vikasietoisuuden parantamiseksi.
 •  Haluat itse hallita omaa WAN-verkkoa

Strategiset partnerit

Teemme yhteistyötä johtavien verkkotoimittajien kanssa.

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail