Luo hyperkonvergoitu moderni konesali

HCI, Hyperconverged Infrastructure, konesalissa vapauttaa yrityksen resursseja tietotekniikan kehittämiseen
ja liiketoiminnan vuorovaikutukseen.

HCI skaalautuu yrityksesi mukana

Hyperkonvergenssi on erittäin nopeasti yleistynyt, seuraavan sukupolven modernien konesalien palvelin- ja tallennusratkaisu.

Hyperkonvergenssi on ohjelmistokeskeinen ratkaisu, jossa yhdistetään laskenta, virtualisointi, tallennusverkko ja tallennus yhdeksi helposti hallittavaksi ja lineaarisesti skaalautuvaksi kokonaisuudeksi. Nämä ohjelmisto-ohjatut laitteistoalustat rakennetaan teollisuusstandardin mukaisista laitteista.

HCI-ratkaisuilla on lähes rajaton ja lineaarinen skaalautuvuus, jonka toteuttaminen käytännössä on helppoa ja nopeaa.

Hyperkonvergoidut järjestelmät lisäävät merkittävästi konesalien ketteryyttä, tarjoten paitsi omasta konesalista pilvimäisen käyttökokemuksen myös mahdollisuuden hyödyntää julkisten pilvipalveluiden resursseja. Hyperkonvergenssi on osa tiekarttaa matkalla kohti hybridipilveä.

HCI Hyperkonvergenssi konesalissa

Asiakastarinat

&

Referenssit

Integral

Vuonna 2005 perustettu Integral Oy tarjoaa monipuolisia ICT-palveluita kotimaisille yrityksille. Oman liiketoimintansa kehittämiseen Integral löysi merkittävää apua NetNordicin tarjoamasta Nutanix-teknologiasta.

Lue lisää
integral tomas forsskåhl

Fennia

Fennian liiketoiminta-alustojen tulee olla toiminnassa 24/7/365. Tämän varmistamiseksi NetNordic toteutti konesalien modernisoinnin Nutanix- ja Cohesity- teknologioilla, joilla taataan kustannustehokas, skaalautuva ja vikasietoinen alusta.

Lue lisää
fennia asiakastarina netnordic

Aktia

ICT:llä on tärkeä rooli pankkitoiminnan digitalisoituessa. Näin ajattelee myös Suomen vanhin pankki, Aktia, joka iästään huolimatta hoitaa liiketoimintaansa nykyaikaisesti – mm. Suomen uusinta peruspankkijärjestelmää hyödyntäen.

Lue lisää
Aktian konesalien modernisointi

Strategiset partnerit

Yhdistämällä kokemuksemme ja asiantuntijuudemme parhaimpien teknologioiden kanssa voimme tuottaa modernit ja hyperkonvergoidut konesalit yritykselle. Klikkaamalla partnerin nimeä pääset lukemaan lisää yhteistyöstämme. Lisäksi voit tutustua Nutanixin HCI-teknologiaan täältä. 

Nutanix logo Cohesity logo Rubrik logo