Contact by mail

21/04/2021

Nutanix

Modernisoi it-infrastruktuuri johtavan HCI-valmistajan ratkaisuilla

Nutanix on johtava hyperkonvergenssiratkaisujen valmistaja, jonka ohjelmisto yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi.

Nutanixin laaja ohjelmistokokonaisuus kattaa tuotteita virtualisoinnista ja keskitetystä hallinnasta, aina erilaisten pilvipalveluiden kustannustehokkuuden analysointiin ja katastrofivalmiuden (DR) luomiseen.

Nutanixin HCI-ratkaisu soveltuu erityisesti virtualisoitujen työkuormien ajoalustaksi, oli sitten kyse sovelluksista, palvelimista tai työasemista. Hypervisoreista tuetaan Nutanixin oman AHV:n lisäksi, markkinoiden muita yleisimpiä ratkaisuja. Myös laitteistojen osalta toteutuu sama valinnanvapaus – lähes kaikkien yleisimpien laitteistovalmistajien tuotteiden käyttö on mahdollista.


Kokeile Nutanixiä!

Yksi alusta. Mikä tahansa sovellus. Mikä tahansa pilvi.

Rakenna pilvet haluamallasi tavalla, vain muutamalla klikillä. Suorita kaikki IT-tehtävät välittömästi yhtenäisellä pilvialustalla Nutanixin avulla.

Tarjoamme yhdessä Nutanixin kanssa mahdollisuuden kokeilla Nutanixin tarjoamia alustoja – valitse HCI, Clusters, Files, Flow, Calm, Mine, XI Leap tai Era Platform. Pääset käsiksi Nutanix Cloud -alustaan välittömästi ja voit konkreettisesti kokeilla sen toimintoja ja rakentaa pilven jopa alle tunnissa.

Olemme avustaneet kymmeniä yrityksiä Nutanix-ratkaisuilla!

Nutanixin korkeimman tason kumppanuus, ensimmäisenä Suomessa

NetNordic on Nutanixin Cloud Champion -partneri. Tämä Nutanixin korkein tarjottu kumppanuus on edellyttänyt useita merkittäviä Nutanix-toteutuksia ja laajaa kouluttautumista sekä sertifioitumista Nutanix-teknologiaan.

NetNordic Finlandilla työskentelee useita Nutanixin korkeimman tason asiantuntijoita sekä myynti- että palvelutiimeissä – kaikki heistä ovat vastaanottaneet myös henkilökohtaiset Nutanix Channel Rockstar -palkinnot, joiden ehdokkaat nimetään Nutanixin partnereista joiden osaaminen ja yhteistyö erottuvat edukseen.

Ota yhteyttä meihin meilitse painamalla nappia alta tai täyttämällä sivun alaosassa sijatseva lomake, niin autamme teitä Nutanix-teknologian kanssa.

Nutanix Cloud Chmapion FInland
nutanix fujitsu ja netnordic yhteistyöhön

Lue myös: Nutanix, Fujitsu ja NetNordic yhteistyössä

Yhdistämällä NetNordicin korkeimman tason asiantuntijuuden, Nutanixin markkinajohtavat HCI-järjestelmät ja Fujitsun suorituskykyiset ratkaisut ja tukipalvelut, voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman korketasoisia, toimintavarmoja ja moderneja it-ympäristöjä

Lue myös: HCI on tätä päivää

HCI-teknologiat ovat viime vuosina vallannut nopeasti markkinoita perinteisiltä arkkitehtuureilta, sillä se yksinkertaistaa ja ketteröittää merkittävästi kokonaisuutta. Lisäksi ohjelmisto-ohjautuvuus mahdollistaa uusien innovatiivisten ominaisuuksien käyttöönoton tavalla, joka ei perinteisessä infrastruktuurissa käy.