21/04/2021

Nutanix

Modernisoi it-infrastruktuuri johtavan HCI-valmistajan ratkaisuilla

Nutanix on johtava hyperkonvergenssiratkaisujen valmistaja, jonka ohjelmisto yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi. Nutanixin laaja ohjelmistokokonaisuus kattaa tuotteita virtualisoinnista ja keskitetystä hallinnasta, aina erilaisten pilvipalveluiden kustannustehokkuuden analysointiin ja katastrofivalmiuden (DR) luomiseen.

Nutanixin HCI-iratkaisu soveltuu erityisesti virtualisoitujen työkuormien ajoalustaksi, oli sitten kyse sovelluksista, palvelimista tai työasemista. Hypervisoreista tuetaan Nutanixin oman AHV:n lisäksi, markkinoiden muita yleisimpiä ratkaisuja. Myös laitteistojen osalta toteutuu sama valinnanvapaus – lähes kaikkien yleisimpien laitteistovalmistajien tuotteiden käyttö on mahdollista.

Seuraavan sukupolven skaalautuva hybridipilvi!

Järjestämme marraskuussa Lunch&Learn yhteistapahtumia Nutanixin kanssa Tampereella, Oulussa, Kuopiossa sekä Vaasassa. Tsekkaa sinulle toimivin paikkakunta ja tule kuulemaan miten koko yritys ja it-organisaatio hyötyy modernin ja skaalautuvan hybridipilven rakentamisesta!

Nutanix, Fujitsu ja NetNordic yhteistyössä

Yhdistämällä NetNordicin korkeimman tason asiantuntijuuden, Nutanixin markkinajohtavat HCI-järjestelmät ja Fujitsun suorituskykyiset ratkaisut ja tukipalvelut, voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman korketasoisia, toimintavarmoja ja moderneja it-ympäristöjä.

HCI on tätä päivää

HCI-teknologiat ovat viime vuosina vallannut nopeasti markkinoita perinteisiltä arkkitehtuureilta, sillä se yksinkertaistaa ja ketteröittää merkittävästi kokonaisuutta. Lisäksi ohjelmisto-ohjautuvuus mahdollistaa uusien innovatiivisten ominaisuuksien käyttöönoton tavalla, joka ei perinteisessä infrastruktuurissa ole mahdollista.

Aktian palvelut turvataan Nutanixilla

Nutanix valikoitui Aktian virtualisointiympäristöjen 
ratkaisuksi testausten kautta: “Valitsimme sen, sillä koimme, että sitä on helppo käyttää ja ylläpitää. Pystymme itse huolehtimaan päivityksistä helposti ja näemme yhdestä hallintaliittymästä koko
järjestelmän tilan” Jarkko Ståhle, Technical Operations lead.

Nutanixin korkeimman tason kumppanuus, ensimmäisenä Suomessa

NetNordic on Nutanixin Cloud Champion -partneri. Tämä Nutanixin korkein tarjottu kumppanuus on edellyttänyt useita merkittäviä Nutanix-toteutuksia ja laajaa kouluttautumista sekä sertifioitumista Nutanix-teknologiaan.

NetNordic Finlandilla työskentelee useita Nutanixin korkeimman tason asiantuntijoita sekä myynti- että palvelutiimeissä – kaikki heistä ovat vastaanottaneet myös henkilökohtaiset Nutanix Channel Rockstar -palkinnot, joiden ehdokkaat nimetään Nutanixin partnereista joiden osaaminen ja yhteistyö erottuvat edukseen.

Ota yhteyttä meihin meilitse painamalla nappia alta tai täyttämällä sivun alaosassa sijatseva lomake, niin autamme teitä Nutanix-teknologian kanssa.

Nutanix Cloud Chmapion FInland