Contact by mail
30/05/2024

Security Sailing 2024

On jälleen vuosittaisen Tallinnan matkan aika! Tule kanssamme viettämään merellistä päivää ja kuulemaan samalla tietoturvamaailman ajankohtaiset puheenaiheet!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Katajanokanlaituri 8, 00160 Helsinki
30/05/2024
10:00 - 19:30

NetNordic Finland vie asiakkaansa ja partnerinsa jälleen aalloille!

Kehuttu ja pidetty tapahtuma järjestetään jälleen, ja tällä kertaa lähtöpäivänä on 30. toukokuuta! Viking Line kuljettaa joukkomme jälleen Tallinnaan, ja agendamme sisältää edelleen vuoden tärkeimmät kyberturvallisuuden puheenaiheet.

Tämän vuoden teemana on liiketoiminnan jatkuvuus; käyttöoikeuksien hallinnasta OT verkon suojaamiseen. Oletko tunnistanut yrityksellesi kriittiset toiminnot ja kuinka suojaat niitä kyberuhilta? Entä mitä lokakuussa voimaan tuleva NIS2 tarkoittaa sinun yrityksellesi?

Hyödynnä päivä risteilyllä asiantuntijoiden ja aiheen edelläkävijöiden kanssa!

10:00Kokoontuminen Katajanokan Terminaalilla
10:30Laiva lähtee kohti Tallinnaa
– Siirrymme kannelle 7 kokoustiloihin
11:30Lounas
13:00Laiva saapuu Tallinnaan
13:30Keksintötehdas PROTO
16:30Paluu Tallinnan terminaaliin
17:00Laiva lähtee kohti Helsinkiä
– Siirrymme buffet-pöytään
19:30Laiva saapuu Helsinkiin

Pääyhteistyökumppanit

Trend Micro on tietoverkkoturvallisuuden vankka kantava voima, ja se on uhkatiedustelun ja pilviturvaratkaisujen edelläkävijä, joka varmistaa, että NetNordicin asiakkaat saavat vankan suojan kehittyviä tietoverkkouhkia vastaan. Innovatiivinen lähestymistapa integroituu saumattomasti erilaisiin IT-infrastruktuureihin, joten Trend Micro on luotettava valinta kriittisten tietojen suojaamiseen hybridi- ja monipilviympäristöissä.

Arista Networks puolustaa kyberturvallisuutta verkkojen alalla ja toimittaa huippuluokan ratkaisuja NetNordicin kampusverkkoihin ja niiden ulkopuolelle. Keskittymällä turvalliseen ja suorituskykyiseen tiedonsiirtoon ohjelmistopohjaisen verkkoyhteyden avulla huolehditaan siitä, että yritykset saavat vankan ja skaalautuvan kyberpuolustusmekanismin kriittisille toiminnoilleen.

Paranna kyberturvallisuutta Cloudianin avulla, jossa huippuluokan objektitallennusratkaisut kohtaavat huippuluokan tietosuojan. Turvallinen ja skaalautuva on-prem-tallennustarjonta antaa NetNordicin asiakkaille mahdollisuuden vahvistaa tietojen häiriönsietostrategiaansa ja varmistaa mielenrauhan ja säännösten noudattamisen dynaamisissa IT-infrastruktuureissa.

Viking Line

Tapahtuman kulkuvälineen ja kokoustilan tarjoaa Viking Line!

Paikoitus

Pitkäaikaisia pysäköintialueita on kaksi, P3 os. Kanavakatu 12 ja P5 os. Katajanokanlaituri 8. Pysäköintipaikkoja on yhteensä n. 220. Lyhytaikainen pysäköintialue P4 (maks. 4 h) sijaitsee aivan terminaalin vieressä. Sesonkiaikoina kannattaa varata aikaa ja tulla ajoissa paikalle.

Kaikki pysäköintialueet ovat maksullisia. Alueilta löytyy korttimaksuautomaatit. Pysäköinnin voi maksaa myös mobiilisovelluksilla EasyPark, ParkMan tai Taskuparkki. Pysäköinti maksetaan etukäteen pysäköidessä. Pysäköintihinnat ja -aluekartat löytyvät Helsingin Sataman sivuilta www.portofhelsinki.fi/matkustajille/katajanokan-terminaali/pysakointi. Pysäköintialueita operoi Aimo Park Finland Oy.

Vartioitu parkkitalo ilman etukäteisvarausta:

  • EuroPark, puh. 0207 907 300 Helsinki P-Kluuvi (lähimpänä Katajanokan terminaalia), sisään- ja ulosajo Kaisaniemenkadulta ja Fabianinkadulta sekä P-Tähtitorninvuori, sisäänajo Laivasillankatu 20

Julkiset kulkuyhteydet

  • Raitiovaunut 4 ja 5 liikennöivät Katajanokalle. Pysäkki Katajanokan Terminaali. Katso tarkemmat aikataulut suoraan reittioppaasta.
  • Helsingin seudun liikenne HSL (aikataulut, reittiopas, kartat)