Contact by mail

Wihuri – SOC-palvelu on lisännyt merkittävästi näkyvyyttä, tietoisuutta ja reaktioaikaa

Tietoturva

11/10/2023


”NetNordic on ollut mahtava kumppani, olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä ja teemme sitä jatkossakin”, sanoo Wihuri Groupin tietohallintojohtaja Juha-Matti Heino.

Wihuri on globaali suomalainen teollisuus- ja kauppakonserni, joka toimii pakkausten, päivittäistavaroiden tukkukaupan, teknisen kaupan ja ilmailun alalla. Wihuri Group työllistää 5 200 henkilöä ja toimii 30 maassa. 120-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä monipuoliseksi globaaliksi yritykseksi. Wihurin maine ja sitoutuminen ovat tehneet jokaisesta divisioonasta johtavan omalla alallaan.

Wihuri halusi laajentaa kybervalmiuksiaan, ja kun GDPR-säännökset tulivat pakollisiksi, tuli yhä tärkeämmäksi valvoa myös GPDR-tietoihin vaikuttavia tietoturvarikkomuksia. Esiselvitysvaiheessa Wihuri vertaili paljon toimittajia, mutta käytyään fyysisesti NetNordicin SOC:ssa ja tavattuaan SOC-asiantuntijat he olivat todella vaikuttuneita sen ammattitaidosta.

NetNordic tarjoaa luokkansa parhaita kyberturvapalveluja yrityksille kaikkialla maailmassa. Ymmärrämme asiakkaan markkina-aseman, infrastruktuurin ja erityiset uhkatekijät. NetNordic voi myös laatia johtokunnalle räätälöityjä uhkatietoraportteja, tehdä toistuvia Red Teaming testejä tai toteuttaa käytännönläheisiä verkkotapahtumaharjoituksia.

”NetNordicin SOC-palvelu on lisännyt merkittävästi näkyvyyttä, tietoisuutta ja reaktioaikaa kyberturvallisuusuhkien suhteen. Odotamme myös innolla, mitä seuraavassa vaiheessa tulee, kun luomme yhdessä NetNordicin kanssa tiekarttaa seuraaville kolmelle vuodelle”, kertoo Wihuri Groupin tietohallintojohtaja Juha-Matti Heino.

NetNordic-SOC

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

Miksi valita NetNordic SOC?

NetNordic SOC voi havaita kyberturvallisuusuhkia, lieventää mahdollisia hyökkäyksiä ja vaaratilanteita sekä eristää ja estää poikkeamia asiakkaidemme IT-ympäristössä – SOC-henkilöstömme toimesta 24/7/365.

Mitä on Red Teaming?

Red Team Testing, tai Red Teaming, on hyvin erilainen testaustapa normaalista penetraatiotestauksesta, jossa testataan verkkopalveluja. Red Teamingissa digitaalisen tietomurron lisäksi on myös fyysinen turvallisuuden testaus.

 

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva