Contact by mail

NetNordicin tietoturvavuosi käynnistyi vauhdilla – vain asiakkaillemme suunnattu kyberturvallisuuden tilannekatsaus on julkaistu

Tietoturva

13/02/2024


Vuosi 2024 on NetNordicilla alkanut vauhdikkaasti. Julkistus uusista yrityskaupoista vahvistaa ennestään pilviosaamistamme, mutta erityisesti tietoturvan saralla on tapahtunut jo paljon. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti kyberturvallisuuden kentän kehitystä varmistaakseen, että asiakkaillamme on paras suojaus alati muuttuvia tietoturvauhkia vastaan.

NetNordicille myönnettiin ISO 27001:2022 -sertifikaatti

Maailman johtava sertifiointiorganisaatio ISO on määritellyt standardit tietoturvan hallintajärjestelmille. NetNordicin SOC-palvelu (Security Operations Center) läpäisi syksyllä 2023 tehdyn tietoturva-auditoinnin, jonka ansiosta SOC-palvelullemme myönnettiin uudistettu sertifikaatti. Sertifikaatin myötä käyttöön otetut kontrollit takaavat, että SOC-palvelumme valitsevat asiakkaat ovat varautuneempia erilaisiin kyberuhkiin. Sertifiointi varmistaa, että olemme sitoutuneita ja kykeneviä käsittelemään organisaatiosi tietoja tietoturvallisesti.

Standardit päivitettiin lokakuussa 2022 ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013. Suurimmat päivitykset liittyivät tietoturvan kontrolleihin, jotka on päivitetty paremmin vastaamaan moderneihin kyberuhkiin.

Threat Intel End of the Year 2024 -raporttimme on julkaistu

NetNordicin kyberturvallisuuden asiantuntijat ovat jo useana vuonna koonneet viime aikojen merkittävistä kyberturvallisuuteen liittyvistä tapahtumista raportin. Vain asiakkaillemme jaettavassa raportissa ennustetaan tulevaa sekä tarkastellaan kyberturvallisuuden kenttää niin uhkien kuin suojautumisen näkökulmasta. Raportissa käsitellään myös tulevan vuoden ilmiöitä ja niistä nousevia havaintoja.

Vuoden 2023 ilmiöt kokoava ja vuoteen 2024 katsova Threat Intel End of the Year 2024 -raportti on juuri valmistunut. Ajankohtaisina ilmiöinä raportissa käsitellään paitsi tekoälyvaikuttamisen ja syvähuijausten (deepfake) nousua, myös esimerkiksi ”supervaalivuoden” myötä vaalivaikuttamista sekä kyberturvallisuuden ja demokratian suhdetta. Asiakkaanamme pääset tutustumaan raporttiin jos haluat – asiakasvastaavasi auttaa sinua tässä.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan raporttiin ja kuulemaan lisää kyberturvallisuuden palveluistamme, ota yhteyttä ja sovi raportin esittelytapaaminen!

 

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva