Contact by mail

Miksi valita NetNordic SOC?

Tietoturva

28/09/2022


Miksi sinun tulisi valita NetNordic SOC?

NetNordic SOC (Security Operations Center) toimii ennakoivasti. Tämä tarkoittaa, että se voi havaita kyberturvallisuusuhkia, lieventää mahdollisia hyökkäyksiä ja vaaratilanteita sekä eristää ja estää poikkeamia asiakkaidemme IT-ympäristössä – SOC-henkilöstömme toimiessa ja valvoessa verkkoasi 24/7/365. Tuemme kaikkia asiakkaidemme tarpeita riippumatta siitä, koostuuko heidän infrastruktuurinsa paikallisista, hybridi- vai pilviratkaisuista.

Meillä on myös mahdollisuus integroida asiakkaidemme liiketoimintakriittiset ratkaisut ja sovellukset NetNordic SOC -palveluumme. Näin voimme esimerkiksi havaita ja tunnistaa myös eri toimittajien HR- tai ERD-järjestelmiin kohdistuvat tietoturvaloukkaukset. NetNordic SOC -palvelua voidaan myös erittäin helposti skaalata ylös- tai alaspäin asiakkaan kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Vankka kokemus havainnoinnista ja häiriötilanteisiin vastaamisesta

NetNordic SOC:n laitteisto ja ohjelmisto eli agentit ja sovellukset toimivat saumattomasti yhteen ja tarjoavat kaikki tiedot, joita SOC-henkilöstömme tarvitsee tutkiakseen kaikki asiakkaan ympäristöistä tulevat hälytykset. NetNordic SOC antaa sinulle reaaliaikaisen tilannekuvan uhkakuvasta, ja ammattitaitoiset työntekijämme voivat auttaa sinua reagoimaan kaikkiin näihin uhkiin.

Meillä on pitkä ja vankka kokemus havainnoinnista ja reagoinnista, ja olemme olleet mukana monissa rikosteknisissä tutkimuksissa. SOC-palvelu koostuu uusimmasta teknologiasta, valmiuksista ja työkaluista, mutta myös ammattitaitoisesta ja nopeasta uhkatilanteisiin reagoivasta tiimistämme, joka on asiakkaidemme käytettävissä ympäri vuorokauden. NetNordic SOC:llä on laaja asiakaskunta sekä yksityisissä että julkisissa organisaatioissa. Meillä on vankka ja syvällinen kokemus kyberturvallisuusuhkien ehkäisemisestä ja lieventämisestä.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva