Contact by mail

Havaitse tietoturvaloukkaukset – ennen kuin se on liian myöhäistä!

Tietoturva

06/09/2022


Useat eri tutkimukset osoittavat, että organisaatioilla kestää päivistä jopa kuukausiin havaita mahdolliset tietoturvaloukkaukset. Ponemon-instituutin kokoamien tutkimustietojen mukaan jopa 83 prosenttia organisaatioista kertoo, että niillä on ollut useampi kuin yksi tietoturvaloukkaus. Keskimääräinen aika, joka yritykseltä kuluu kyberturvallisuuden vaaratilanteen havaitsemiseen, kun se ei käytä SOC-palveluita, on jopa 212 päivää (Upguard, 2022).

Nämä tiedot osoittavat, että kyberturvallisuuden pitäisi olla jokaisen organisaation asialistan kärjessä. Tietomurtoihin liittyy myös suuria kustannuksia, jotka saavuttavat kaikkien aikojen korkeimman tason: tietomurron kustannukset ovat maailmanlaajuisesti keskimäärin 4,35 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kokonaiskustannuksina vuonna 2022. Useimmat tutkimukseen osallistuneet organisaatiot ovat kokeneet jopa useamman kuin yhden tietomurron (Ponemon Institute LLC).

On selvää, että organisaatioiden on parannettava tietoturvatasojaan ja löydettävä ja pysäytettävä nämä hyökkäykset mahdollisimman nopeasti. Me NetNordicissa olemme kyberturvallisuuden asiantuntijoita; autamme organisaatioita valvomaan koko verkkoa ja pysäyttämme kaikki mahdolliset kyberuhat 24/7/365.

NetNordic SOC tietoturvakumppaninasi

NetNordic SOC -palvelumme avulla saat turvakumppanin, joka eroaa täysin muista perinteisistä tietoturvapalveluista. NetNordic SOC -palvelua pyörittävät säänkestävät IT-turva-alan ammattilaiset, olemme kehittäneet omat tietoturvatyökalumme ja käytämme uusinta teknologiaa, ja hyödynnämme viimeisintä uhkatietoa, joka on saatavilla ympäri maailmaa. NetNordic SOC -palvelumme on myös täysin skaalautuva ja integroituu saumattomasti omaan IT-ympäristöösi. Mahdolliset uhkatiedot muunnetaan automaattisesti suojauskäytännöiksi ja -määrityksiksi. Näin estämme, automatisoimme ja suojaamme organisaatiosi kaikilta kyberturvallisuusrikkomuksilta.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva