Contact by mail

AddSecure – Personoitu tiimi ja valmius sopeutua asiakkaaseen ovat ratkaisevia

Tietoturva

21/11/2023


NetNordicin ja AddSecuren suhteella on tärkeä rooli AddSecuren digitaalisen omaisuuden turvaamisessa!

AddSecure on eurooppalainen yritys, jolla on noin 50 000 turvallisten IoT-yhteyksien alalla toimivaa asiakasta, ja se käsittelee päivittäin noin 550 000 kriittisen tärkeää yhteyttä. Turvallisuus on AddSecuren olemassaolon perusta. NetNordic tarjoaa kyberturvallisuusasiantuntemusta ja toimittaa SOC-palvelun, jotta AddSecure voi reagoida ja eristää mahdollisia tietoturvauhkia datainfrastruktuuriympäristössään 24/7/365. NetNordic toimittaa AddSecurelle myös kattavan valvonnan ja tietoturva-asiantuntijaryhmän.

”Valitsimme NetNordicin, koska he pystyvät sopeutumaan AddSecureen ja koska heillä on todistetusti kokemusta kyberturvauhkien käsittelystä”, sanoo AddSecuren operatiivinen johtaja Krister Tånneryd ja jatkaa: ”Kun on kyse päivittäisestä toiminnasta, personoitu tiimi ja valmius sopeutua asiakkaaseen ovat ratkaisevia, ja siksi valitsimme NetNordicin”.

NetNordicin SOC-palvelu toimii täysin riippumatta siitä, mitä palveluja asiakkaat käyttävät, ja se on täydellinen ja täysin läpinäkyvä palvelu. Ketterä ja tekninen tietoturvatiimi varmistaa, että kaikki asiakkaamme ovat turvassa, ja asiantuntijamme lisäävät osaamista, tehokasta seurantaa ja nopeuttavat reagointiaikoja kyberturvauhkiin ja häiriötilanteisiin.

NetNordic-SOC

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

Miksi valita NetNordic SOC?

NetNordic SOC voi havaita kyberturvallisuusuhkia, lieventää mahdollisia hyökkäyksiä ja vaaratilanteita sekä eristää ja estää poikkeamia asiakkaidemme IT-ympäristössä – SOC-henkilöstömme toimesta 24/7/365.

Mitä on Red Teaming?

Red Team Testing, tai Red Teaming, on hyvin erilainen testaustapa normaalista penetraatiotestauksesta, jossa testataan verkkopalveluja. Red Teamingissa digitaalisen tietomurron lisäksi on myös fyysinen turvallisuuden testaus.

 

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva