05/07/2021
Hybridipilvi– ja multicloud -ratkaisut ovat arkea monessa yrityksessä. Eikä ihme, hyödyttäväthän ne yrityksiä monella tavalla.
Hybridipilven avulla voidaan esimerkiksi saavuttaa kaikkein paras kustannustehokkuus – pilvestä ei jouduta maksamaan niin suuria kiinteitä kustannuksia, kuin täyden julkisen pilven mallissa.
Uuteen malliin siirtymisen myötä pitää kuitenkin selvittää miten hybridipilven datan suojaus, back up ja recovery hoidetaan. Julkisilla pilvitarjoajilla – esim. AWS, Azure tai Google Cloud, on toki vastuu tarjoamiensa pilvien turvallisuudesta sekä saatavuudesta mutta yrityksen vastuulle jää kuitenkin aina pilvessä säilytettävien resurssien suojaus.
Hybridipilven datan suojaus tasalaatuisesti voi osoittautua haastavaksi sillä palveluiden in-solution työkalut eriävät toisistaan. Yrityksien pitää siis löytää tapa, jolla luodaan tasalaatuinen datan suojaus pilveen kuin pilveen, ilman huolta näiden välisten ominaisuuserojen vaikutuksesta.
Oppaassa “Protecting Hybrid and Multicloud Data” saat selkeyden siitä, miten voit taata tasalaatuisen datan suojauksen pilvien poikki.
Tutustu videolla miten maan johtaville brändeille kestäviä ja vastuullisia pakkauksia valmistava Pyroll sai apua NetNordicin asiantuntijoilta, kun vanhentunutta liiketoimintajärjestelmää lähdettiin modernisoimaan Nutanix-teknologian avulla. Voit myös lukea haastattelun täältä.
Read more
Datan hallintaan erikoistunut Komprise on luonut tavan, jolla yritykset voivat etsiä petatavuja dataa pilvestä tai on-prem tallennuksesta jopa minuuteissa ja ryhtyä kohdennettuihin toimiin. Suurin osa, arvioiden mukaan jopa 90 %, tänä päivänä luodusta datasta on...
Read more
Tässä 40minuutin webinaarissa pääset kuulemaan miten todella suojaat Microsoft 365 sovelluksissa olevan datan! Webinaarissa: Miksi ja miten M365 data tulee suojata? Mitä rajoitteita M365 omat varmistukset sisältävät? Demo siitä, miten datan suojaus ja nopeaa palauttaminen...
Read more
Ransomware-as-a-Service -palveluiden yleistyessä yhä useampi yritys, koostaan riippumatta, joutuu nyt hyökkäyksen uhriksi . Tutkimusten mukaan joka 11. sekunti jokin yritys joutuu ransomware-hyökkäyksen kohteeksi (Cybersecurity Ventures, 2020). Kyse ei siis enää ole siitä joutuuko yritys ransomwaren...
Read more