Ketterä hybridipilvi NetNordicin avulla

Hybridipilvi muodostuu modernin konesaliarkkitehtuurin oman ja ostettujen pilvipalveluiden yhdistämisestä.

Yritykset haluavat ketteryyttä ja mahdollisuuden valita sovellukselle sopiva ajoalusta taloudellisuus-, käytettävyys-, suorituskyky-, saatavuus- ja turvallisuuskriteerien perusteella. Ne etsivät parempaa liikkuvuutta ja yhteensopivuutta pilviympäristöjen välillä, jotta sovellukset voidaan helposti sovittaa sopivimpaan infrastruktuuriin multihybridipilvessä.

NetNordic avustaa hybridipilven luomisessa

NetNordic tarjoaa ratkaisun ketterän hybridipilven rakentamiseen – jonka avulla saatte yhden käyttöjärjestelmän ja hallintapisteen sekä sovelluksille että tiedoille eri pilvissä. Aina samalla täyttäen asetetut kustannus-, turvallisuus- ja SLA-vaatimukset.

Hybridipilvi on todellisuutta valtaosassa yrityksiä, datamassojen ja käytettävien sovellusten määrän kasvaessa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä hybridipilvi-asiantuntijoihimme!

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? NetNordicin sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Ota yhteyttä meihin tästä.

 

Kumppanimme hybridipilviratkaisuihin
NetNordicin ratkaisu ketterän hybridipilven rakentamiseen on hyperkonvergenssiin perustuva Nutanix Enterprise Cloud, joka tarjoaa yhden käyttöjärjestelmän ja hallintapisteen sekä sovelluksille että tiedoille eri pilvissä täyttäen asetetut vaatimukset.
Nutanixin ratkaisu tarjoaa myös työkalut “nosta ja siirrä” -migraatioille pilvien välillä ja virtaviivaistaa siirtoprosesseja – vähentäen dramaattisesti kustannuksia ja monimutkaisuutta.

Hybridipilvessä on tärkeää huolehtia hajautetun tiedon turvaamisesta, sen hallinnasta, varmistamisesta ja kyvystä palauttaa se haluttuun kohteeseen. Tähän Cohesity ja Rubrik tarjoavat modernit työvälineet.