Contact by mail
23/05/2023

VMware Technology Forum

Tule tapaamaan meitä Pikku-Finlandiaan 23.5. VMware Technology Forumille, ja keskustele kanssamme sinun ehdoillasi rakennetusta pilvipalvelusta.

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Karamzininranta 4, 00100 Helsinki, Finland
23/05/2023
08:00 - 16:00

Tule tapaamaan meitä VMware Technology Forumille Pikku-Finlandiaan 23.5.
Useimmilla yrityksillä on nykyään käytössä kaksi tai useampia pilvipalveluja, jotka tukevat niiden kasvua ja toiminnallisia tavoitteita. Selkeän ja tehokkaan strategian kehittäminen on avainasemassa, jos halutaan pysyä kilpailukykyisenä tässä monimutkaisessa monipilviympäristössä. VMwaren teknologiafoorumissa paikalliset asiantuntijat auttavat sinua oppimaan, miten voit innovoida nopeammin monipilvipalveluiden uusimpien edistysaskeleiden avulla pilvinatiivisten sovellusten, pilvi-infrastruktuurin, pilvihallinnan, tietoturvan ja verkkkojen sekä missä tahansa sijaitsevien työtilojen osalta.
VMware Technology Forum tarjoaa sinulle siis asiantuntijoiden näkemyksiä, mahdollisuuden oppia lisää uusimmista tuotejulkaisuista VMwarelta ja sponsoreiltamme sekä vastauksia kysymyksiisi reaaliajassa.

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia sijaitsee luonnonkauniissa puistossa Töölönlahden rannalla. Helpot liikenneyhteydet lentokentältä, bussi- ja juna-asemilta. Raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat talon välittömässä läheisyydessä. Kaupungin keskusta on kävelyetäisyydellä, ja autolla saapuville on useita parkkihalleja.