Contact by mail

Missä ja milloin

Päivämäärä 07/12/2022

Aika 15:00 - 22:00

Paikka Helsinki Distilling Company

Save the date

Tehoa IT-infraan! Ota kaikki irti datastasi - kustannustehokkaasti
Tapahtuma palaa pikkujoulukaudelle! Tule mukaamme kuuntelemaan, kuinka saat parhaan tehon irti IT-infrastasi suuren datamäärän käsittelyssä, ja miten teet sen vieläpä kustannustehokkaasti! Päätämme illan yhdessä viskikellariin tutustuen, tislaamon tuotteita maistellen, ja mainiosta illallisesta nauttien! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Cloudianin kanssa.


Tehoa IT-infraan! Viskitasting Netnordicin ja Cloudianin kanssa - 07/12/2022

Katso ohjelma Ilmoittaudu nyt

Helsinki Distilling Company

”Maailmanlaajuisestikin huomioitu The Helsinki Whiskey Cellar on ainutlaatuinen kohde Pohjoismaissa. Historiallinen ja uniikki miljöö tarjoaa upeat puitteet viskitastingille, kellarikierroksille ja yksityistilaisuuksien järjestämiselle. Helsingin Tukkutorin kupeessa sijaitsevaan viskikellariin on helppo saapua – Kalasataman joukkoliikenne palvelee aivan kulman takana.”

”Viskitasting on erinomainen tapa tutustua viskien vivahteikkaaseen maailmaan. Kierroksella tutustumme viskien valmistus- ja kypsytysprosessiin sekä erilaisien viskilajien eroihin. Kierroksella haistelemme ja maistelemme myös erilaisia viskejä – asiantuntevasti mutta aina rennolla meiningillä.”

Lue lisää tilasta Helsinki Distilling Companyn sivuilta

Päivän agenda

 • 15:00

  Tapahtuma alkaa

 • 15:30

  Miten NetNordic tukee yrityksiä fiksuilla IT-infrastruktuureilla

 • 15:45

  The Future is S3

 • 17:00

  Tislaamokierros ja maistelu The Helsinki Distilling Company -tuotteilla

 • 18:50

  Kolmen ruokalajin illallinen