05/09/2024

Taste of Nutanix

Tervetuloa ainutlaatuiseen Taste of Nutanix -tilaisuuteen! Tämä ilta tarjoaa kattavan katsauksen hybridipilven mahdollisuuksiin sekä inspiroivia esityksiä alan huippuosaajilta. Pääset verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa ja keskustelemaan sekä uusista ratkaisuista, että mahdollisista ratkaisuista erinäisiin pilvimatkan haasteisiin.

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Kumitehtaankatu 5, Kerava
05/09/2024
15:00 - 21:00

Tule nauttimaan loppukesän iltapäivästä kanssamme!

Tilaisuudessa esitellään NetNordicin ja Nutanixin huippuosaamista hybridipilviteknologian saralla. Puhujamme johdattavat sinut hybridipilven uusimpiin innovaatioihin ja käytännön sovelluksiin, jotka auttavat yritystäsi hyödyntämään pilviteknologian täyden potentiaalin.

Älä missaa tätä tilaisuutta kuulla uusimmista hybridipilven kehityksistä ja nauttia samalla herkullisista olutmaistiaisista ETKO-panimolta. Tule inspiroitumaan ja verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa!

Modernisoi it-infrastruktuuri johtavan HCI-valmistajan ratkaisuilla!

Nutanix on johtava hyperkonvergenssiratkaisujen valmistaja, jonka ohjelmisto yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi.

NetNordic on Nutanixin Cloud Champion- partneri. Tämä Nutanixin korkein tarjottu kumppanuus on edellyttänyt useita merkittäviä Nutanix-toteutuksia ja laajaa kouluttautumista sekä sertifioitumista Nutanix-teknologiaan.

ETKO Brewery
Klondyke Taproom & Shop

Klondyke-talo on historiallinen punatiilinen tehdasrakennus, josta on vuosikymmenien kuluessa muotoutunut ainutlaatuinen kokonaisuus useine siipineen. Loft-henkinen, monimuotoinen Klondyketalo on kooltaan 30 000 kerrosneliömetriä ja siellä toimii nykyään 120 eri alan yritystä.
Klondyke-talo on historiallinen entinen teollisuusrakennus Keravalla. Talon paikalla sijaitsi Suomen ensimmäinen sementtitehdas vuodesta 1869. Nykyisen rakennuksen ensimmäiset osat valmistuivat 1913 sementtitehtaan paikalle ensimmäiseen maailmansotaan jalkineita valmistaneen Oy Nahkimo Ab:n käyttöön.

Klondyke sijaitsee Keravalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Savion rautatieaseman läheisyydessä.
Pihalla on 450 pysäköintipaikkaa.

Julkisella liikenteellä:
Juna-asema 100 m
Keravan keskusta 5 min
Järvenpää 17 min
Lentoasema 25 min
Helsinki 33 min

Contact by mail