Contact by mail
10/05/2023

Security Sailing 2023

Hyppää kanssamme aalloille kuulemaan kyberturvallisuuden parhaista käytännöistä, ja tutustumaan kanssamme Tallinnan toukokuuhun!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Katajanokanlaituri 8, 00160 Helsinki
10/05/2023
09:30 - 19:30

Kiitosta kerännyt risteilyelämys palaa jälleen aalloille!

Liity joukkoomme aluksella 10. toukokuuta, kun keskustelemme jälleen kerran alati tärkeästä kyberturvallisuudesta.

Alati digitalisoituvassa maailmassa kyberuhat monipuolistuvat, ja niiltä suojautumisen merkitys kasvaa. Siksi tarjoamme sinulle jälleen tilaisuuden oppia uusimmista tekniikoista ja teknologioista, joilla yrityksesi voidaan pitää turvassa verkossa.

Matkan aikana tiukkaa asiaa tietoturvasta ja sen kehittämisestä. Tule kuulemaan asiantuntijoidemme esitykset tietoturvariskien tunnistamisesta, tietoturvan koventamisesta ja toimenpiteistä uhan konkretisoituessa vaikkapa ransomware-hyökkäykseksi. Tule myös tutustumaan kollegoihisi ja verkostoitumaan yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Tallinnassa tutustumme opastetulla kierroksella suosittuun ja kuuluisaan Fotografiska -valokuvamuseoon ennen paluumatkaamme takaisin Helsinkiin. Paluumatkalla nautimme ja verkostoidumme yhteisellä buffet-illallisella.

Älä missaa tätä tilaisuutta oppia, verkostoitua ja pitää hauskaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Ilmoittaudu nyt varmistaaksesi paikkasi!

Fortinet on monikansallinen kyberturvallisuusyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman tietoturvatuotteita ja -ratkaisuja. Yritys keskittyy ensisijaisesti verkkoturvallisuuteen ja tarjoaa erilaisia palomuuriratkaisuj ja VPN-palveluja.

Rubrik on pilvitiedonhallintayritys, joka tarjoaa yhtenäisen alustan tietojen hallintaan ja suojaamiseen toimitiloissa, pilvipalveluissa ja monipilviympäristöissä. Heidän ratkaisuissaan yhdistyvät varmuuskopiointi, katastrofista palautuminen ja tiedonhallinta yhdeksi alustaksi, mikä tekee tietosuojasta tehokkaampaa ja virtaviivaisempaa.

Viking Line

Tapahtuman kulkuvälineen ja kokoustilan tarjoaa Viking Line!

Paikoitus

Pitkäaikaisia pysäköintialueita on kaksi, P3 os. Kanavakatu 12 ja P5 os. Katajanokanlaituri 8. Pysäköintipaikkoja on yhteensä n. 220. Lyhytaikainen pysäköintialue P4 (maks. 4 h) sijaitsee aivan terminaalin vieressä. Sesonkiaikoina kannattaa varata aikaa ja tulla ajoissa paikalle.

Kaikki pysäköintialueet ovat maksullisia. Alueilta löytyy korttimaksuautomaatit. Pysäköinnin voi maksaa myös mobiilisovelluksilla EasyPark, ParkMan tai Taskuparkki. Pysäköinti maksetaan etukäteen pysäköidessä. Pysäköintihinnat ja -aluekartat löytyvät Helsingin Sataman sivuilta www.portofhelsinki.fi/matkustajille/katajanokan-terminaali/pysakointi. Pysäköintialueita operoi Aimo Park Finland Oy.

Vartioitu parkkitalo ilman etukäteisvarausta:

 • EuroPark, puh. 0207 907 300 Helsinki P-Kluuvi (lähimpänä Katajanokan terminaalia), sisään- ja ulosajo Kaisaniemenkadulta ja Fabianinkadulta sekä P-Tähtitorninvuori, sisäänajo Laivasillankatu 20

Julkiset kulkuyhteydet

 • Raitiovaunut 4 ja 5 liikennöivät Katajanokalle. Pysäkki Katajanokan Terminaali. Katso tarkemmat aikataulut suoraan reittioppaasta.
 • Helsingin seudun liikenne HSL (aikataulut, reittiopas, kartat)

Päivän puheenvuorot

 • Tervetuloa matkalle!

 • Tunnistatko järjestelmiesi tietoturvariskit?
  NetNordic

 • SOC Ajankohtaiset havainnot ja tulevaisuuden ennusteet
  NetNordic

 • lounas

 • Nollaluottamus arkkitehtuurisi perustana
  Fortinet

 • Palautuminen hyökkäyksen jälkeen
  Rubrik