21 - 23 toukokuun, 2024

Nutanix .NEXT

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

21 - 23 toukokuun, 2024
07:30 - 14:30

Lähdemme porukalla Barcelonaan kuulemaan Nutanixin uusista ja mielenkiintoisista tuulista, hyppää siis kanssamme lentokoneeseen! Halutessasi järjestämme yhteistyössä Arrowin kanssa myös matkajärjestelysi, jolloin voit huoletta keskittyä vain ja ainoastaan Nutanixin mahtavaan konferenssiohjelmaan!

Kerromme sinulle matkanjärjestelymahdollisuuksista ja voimme halutessasi hoitaa kaiken puolestasi!

Nauti suurten julkkisten keynote-esityksistä, käytännönläheisistä keskusteluista ja esimerkkitapauksista, hands-on-koulutuksesta ja demoista, tenttivalmennuksesta, ilmaisesta sertifioinnista ja tietenkin täydestä sosiaalisesta ohjelmasta, kun on aika rentoutua. Tässä mitä on odotettavissa ja milloin.

Opi

Hybridi monipilvi on nopeasti kypsynyt lupaavasta, huippuluokan alustasta kaikkien parhaaksi yhtenäiseksi toimintamalliksi nykyaikaisille sovelluksille ja niiden tiedoille. Nyt .NEXT 2024 -tapahtumassa näytämme sinulle kaikki keinot, joilla voit ottaa siitä kaiken irti.

Luo yhteyksiä

Vertaisosaajat, asiantuntijat ja kumppanit kaikkialta maailmasta ovat innokkaita jakamaan, neuvomaan ja ottamaan kaiken irti Barcelonan aurinkoisista päivistä ja lämpimistä, tähtikirkkaista öistä. Liity heidän seuraansa aamiaisvastaanotoilla, cocktail-tunneilla ja ikimuistoisissa ilta-aktiviteeteissa.

Tutustu käytännössä

Hallitset hybridi-multicloud-kokemuksesi suoran asiantuntijakoulutuksen, demojen ja muun tarjonnan avulla. Tutustu Nutanixin ja kumppaneidemme uusiin tuotteisiin ja ominaisuuksiin tai sukella syvälle ja tule todistuksen tai kahden kanssa.

Contact by mail