Contact by mail
31/05/2022

Tiukenna virtuaaliympäristösi tietoturvaa! VMware & NetNordic SOC

Avullamme käänteentekevää tietoturvaa! Tule kesäaamiaiselle kuulemaan napakat puheenvuorot siitä, parannat VMwaren tietoturvaa entisestään NSX:n avulla ja varmistat ympärivuorokautisen valvonnan ja reagointikyvyn NetNordic SOC -palvelun avulla!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Satakunnankatu 18 A, 5 krs, 33210 Tampere
31/05/2022
08:30 - 11:00

Tiukenna tietoturvaasi!

Tervetuloa aamiasitilaisuuteen tunnelmalliseen Café Kattoon Tampereella yhdessä NetNordicin ja VMwaren kanssa!

Tämän hetkinen mullistuksessa olevan maailmamme on tehnyt sen, että vaatimukset tietoturvan laajuudelle kasvavat päivä päivältä. Aamiaistilaisuudessamme 31.5. klo 8:30 pääset kuulemaan, miten vahvistat VMwaren ympäristön tietoturvaa entisestään ja pidät ympäristösi  tehokkaasti valvottuna 24/7!

Päivän agenda:

8:30 Aamiainen tarjoillaan

9:00-10:00 VMware – Miten käyttää virtualisointia tietoturvan radikaaliin tiukentamiseen?

10:00-11:00 NetNordic SOC – Kumppani tietoturvaan!

11:00 Lounas

Ilmoittaudu nyt!

Aamupäivän aiheet

VMware: Miten käyttää virtualisointia tietoturvan radikaaliin tiukentamiseen?

Virtualisointikerroksen valjastaminen tiedon turvaamiseen on erittäin nopea ja kustannustehokas tapa kiristää kybersuojaa oleellisesti. Puheenvuorossa tarkastellaan miten kaikkiin VMware-ympäristöihin sopivilla teknologioilla voidaan oleellisesti parantaa turvatasoa monimutkaistuvassa toimintaympäristössä. Käsiteltävien aiheiden joukossa on muun muassa Zero-Trust Networking, verkon joustava mikrosegmentointi, hajautettu palomuuritus ja IDPS sekä pilvipohjaiset NTA, Sandboxing ja NDR. Kaikki tämä yhdeksi ratkaisuksi yhdistettynä, virtuaalikoneille ja konteille!

Vmware partner Finland NetNordic

NetNordic: Miten Security Operations Center -palvelu integroituu saumattomasti osaksi virtuaaliympäristöä?

Tiedätkö mitkä uhat ovat akuutimpia yrityksille tänään ja miten oikeaoppinen suojautuminen tulisi toteuttaa? NetNordic SOC puheenvuoron aikana kuulet oikeanelämän esimerkkejä tuoreista, suomalaisia yrityksiä kurittaneista hyökkäyksistä ja miten luotettava SOC-kumppani on toiminut etulinjan puolustajana näissä.

Saat myös kuulla miten SOC – eli tietoturvakeskus Security Operations Center käytännössä toimii ja miten se integroidaan valvomaan virtuaaliympäristöäsi. Opit myös miten palvelun avulla NetNordicin tietoturva-asiantuntijat havaitsevat, reagoivat ja estävät yrityksen puolesta uuden ajan uhat!