12/09/2024

Linnoitustien Valloitus

Onko neuvotteluhuoneiden tuolit hyviä istua? Toimiiko kahvikoneet kuten kuuluu? Entä miltä lähialueen lounasravintolatarjonta näyttää? Tule tervehtimään henkilöstöämme ja tutustumaan toimistoomme 12. syyskuuta klo 9 ja 15 välillä!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Linnoitustie 2 A, Espoo
12/09/2024
10:00 - 16:00

NetNordicin Espoon toimisto muuttaa uuteen osoitteeseen ja haluamme kutsua sekä asiakkaamme, että partnerimme kanssamme tutustumaan ja ihastumaan uuteen tilaamme!

Pidämme 12. syyskuuta avoimien ovien päivän, jolloin voit oman aikataulusi varjolla tulla käymään koska vain klo 9 ja 15 välillä! Onko neuvotteluhuoneiden tuolit mukavia istua? Maistuuko kahvi hyvältä? Entä mitä muita palveluja Quartetto Basso tarjoaa? Ota omaa yhteyshenkilöäsi hihasta kiinni ja pyydä, että käytte yhdessä kokeilemassa lähialueen lounasravintoloita!

Tapahtuma on vapaamuotoinen ja lämminhenkinen tapa tulla tutustumaan sekä toimistoomme, että myös henkilöstöömme asiantuntijoista hallintoon. Tule siis kättelemään vaikka jokaista!

Toimistomme on varustettu päivän aikana kahvilla ja virvokkeilla, herkuilla ja hyvällä hengellä. Jos mahdollista, ilmoitathan tulostasi etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Quartetto Basso

Toimitilamme sijaitsee toimistorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, heti sisääntuloaulan vasemmalla puolella rakennuksen päädyssä.

Quartetto Basso vetoaa keskeisellä sijainnillaan. Raide-Jokerin pysäkki on 100 metrin päässä, juna-asemalle kävelee reilu 10 minuuttia sekä Kehä I ja Turunväylä ovat aivan vieressä. Linja-autoyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat kattavat ja moni pysäkki sijaitseekin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Bassosta. Autoille on pysäköintimahdollisuus Basson parkkihallissa säältä suojassa. Asiakkaat voivat pysäköidä autonsa piha-alueella suoraan rakennuksen eteen.

Contact by mail