29 - 30 lokakuun, 2024

Cyber Security Nordic 2024

Tule tapaamaan meitä Helsingin Messukeskukseen 29. – 30. lokakuuta! Ständillä tavattavissa SOC:in asiantuntijoitamme, ja lavalla puheenvuoro kiinnostavista tapauksista kyberturvakentän keskeltä!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Messuaukio 1, 00520 Helsinki
29 - 30 lokakuun, 2024
08:00 - 17:00

Politiikka, talous, todellisuus ja kyberturvallisuuden tulevaisuus

NetNordic on jälleen tänäkin vuonna strategisena partnerina mukana Messukeskuksessa Cyber Security Nordicissa! Viimevuonna tapahtuma keräsi yli 1900 kävijää kahden päivän aikana, ja tänä vuonna toivomme, että tapaamme sinut siellä!

Cyber Security Nordic syventyy joka vuosi kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja esitellään liiketalouden ja julkishallinnon näkökulmista.

Seuraava Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 29.-30. lokakuuta 2024 Helsingin Messukeskuksessa. Cyber Security Nordic on räätälöity IT- ja ICT-johtajille, kyberturvallisuuden asiantuntijoille sekä yksityisen ja julkisen sektorin johtajille, päättäjille ja kyberturvallisuudesta vastaaville viranomaisille.

MESSUKESKUS HELSINKI

Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus. Se sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan rautatieaseman ja Triplan läheisyydessä. Messukeskus valmistui vuonna 1975 ja korvasi Töölössä sijainneen Messuhallin.

Messukeskukseen saapuminen on helppoa ja vaivatonta! Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 lämmittämätöntä parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna! Jos tulet mielummin julkisilla, löydät juna-aseman aivan naapurista, tai voit ottaa menopeliksi jonkin Helsingin alueen monista busseista. Tutustu HSL:n reittioppaaseen täällä.

Raitiovaunut 2, 7 ja 9 ovat 10.4.2023 alkaen siirtyneet poikkeusreiteille eivätkä väliaikaisesti kulje Messukeskuksen edustalta. Syynä ovat Kalasatamasta Pasilaan -raitiotiehankkeen rakennustyöt, jotka estävät raitioliikenteen Itä-Pasilassa syyskuun loppuun asti. Korvaava bussi 7X kulkee Pasilan aseman, Sörnäisten ja Kallion välillä.

 

Contact by mail