Contact by mail
7 - 8 marraskuun, 2023

Cyber Security Nordic 2023

Tule tapaamaan meitä Helsingin Messukeskukseen 7. – 8. marraskuuta! Ständillä tavattavissa SOC:in asiantuntijoitamme, ja 2. päivänä lavalla puheenvuoro kiinnostavista tapauksista kyberturvakentän keskeltä!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Messuaukio 1, 00520 Helsinki
7 - 8 marraskuun, 2023
08:00 - 17:00

Politiikka, talous, todellisuus ja kyberturvallisuuden tulevaisuus

Cyber Security Nordic syventyy joka vuosi kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja esitellään liiketalouden ja julkishallinnon näkökulmista.

Seuraava, viides Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 7.-8. marraskuuta 2023 Helsingin Messukeskuksessa. Kyberturvallisuus on tarkoitettu alan veteraaneille sekä yksityisen ja julkisen sektorin huippujohtajille, päättäjille ja virkamiehille.

Cyber Security Nordic kokoaa yhteen kaikki alan merkittävät toimijat ja tarjoaa ajankohtaisen ja vangitsevan ohjelman, joka varmasti kiehtoo, informoi ja inspiroi. Tapahtuma koostuu johtavien asiantuntijoiden huippuluokan esityksistä, joissa käsitellään kyberturvallisuuden alan ajankohtaisia kysymyksiä.

/svg>

MESSUKESKUS HELSINKI

Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus. Se sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan rautatieaseman ja Triplan läheisyydessä. Messukeskus valmistui vuonna 1975 ja korvasi Töölössä sijainneen Messuhallin.

Messukeskukseen saapuminen on helppoa ja vaivatonta! Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 lämmittämätöntä parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna! Jos tulet mielummin julkisilla, löydät juna-aseman aivan naapurista, tai voit ottaa menopeliksi jonkin Helsingin alueen monista busseista. Tutustu HSL:n reittioppaaseen täällä.

Raitiovaunut 2, 7 ja 9 ovat 10.4.2023 alkaen siirtyneet poikkeusreiteille eivätkä väliaikaisesti kulje Messukeskuksen edustalta. Syynä ovat Kalasatamasta Pasilaan -raitiotiehankkeen rakennustyöt, jotka estävät raitioliikenteen Itä-Pasilassa syyskuun loppuun asti. Korvaava bussi 7X kulkee Pasilan aseman, Sörnäisten ja Kallion välillä.