Contact by mail
20/03/2024

Cyber Security Executive

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

20/03/2024
08:00 - 16:05

Nykypäivän datavetoisessa maailmassa kyberturvallisuus ei ole enää valinta – se on välttämättömyys. Olemme innoissamme voidessamme olla mukana Cyber Security Executive 2024 -tapahtumassa, joka kokoaa yhteen eri alojen huippujohtajia syventymään kyberturvallisuuden kriittiseen maailmaan.

Voit odottaa seuraavaa:

  • Avaa tekoälyn ja koneoppimisen voima kyberturvallisuudessa.
  • Tutustu siihen, miten kyberturvallisuus voidaan integroida saumattomasti osaksi yleistä liiketoimintastrategiaa ja muuttaa se ”kustannuskeskuksesta” ”arvokeskukseksi”.
  • Syvennyt uusimpiin kyberturvallisuusuhkiin ja mahdollisiin riskeihin.
  • Hanki itsellesi keskeiset työkalut, joiden avulla voit hallita häiriötilanteisiin vastaamista koskevia suunnitelmia ja varmistaa vankat palautusmenettelyt.
  • Kyberturvallisuudessa ei ole kyse vain teknologiasta, vaan myös ihmisistä, prosesseista ja tietämyksestä. Lähestymistapamme painottaa strategista kyberturvallisuuden johtamista ja keskittyy henkilöstön kouluttamiseen, prosessien hiomiseen ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden toteuttamiseen.

Osallistu kanssamme päivään, joka tarjoaa mullistavia kokemuksia, oivaltavia keskusteluja ja käytännönläheisiä kokemuksia. Muodostetaan yhdessä turvallisempi digitaalinen tulevaisuus. Nähdään Cyber Security Executive 2024 -tapahtumassa!