Contact by mail

21/04/2021

Rubrik

Rubrik on seuraavan sukupolven hyperkonvergoitu varmistus- ja palautusratkaisu

Datan varmistamisen ja hallinnan haasteita ovat tänä päivänä mm. Ransomware, GDPR, integrointi automaatiokerroksiin ja datan siirtäminen paikasta toiseen. Rubrikin kehittämä seuraavan sukupolven Cloud Data Management -alusta, vastaa näihin nykypäivän haasteisiin.

Rubrik tarjoaa korkealuokkaisen varmistus- ja palautusjärjestelmän, joka lisäksi mahdollistaa varmistetun datan hyödyntämisen. Rubrikin Polari SaaS-alustan avulla varmistettua dataa pääsee analysoimaan, ja täten se tuottaa arvoa koko yritykselle.

Rubrikin arvo alkaa siitä, kun varmistus on tapahtunut kohdejärjestelmästä helposti ja automatisoidusti ilman erikoisosaamista. Voikin sanoa, että Rubrikin ratkaisu aloittaa siitä mihin muut lopettavat!

rubrik cloud management

Rubrik lisää tuotettavuutta ja säästää aikaa jopa 90%*

Rubrikin avulla yritys:

  • Modernisoi tietosuojan yhden ohjelmiston avulla, joka hallitsee dataa on-prem, on edge ja pilvessä ja yksinkertaistaa täten hallintaa ja vähentää kustannuksia.
  • Kohentaa varmuuskopiointi-nopeutta ja palautumisvasteaikaa
  • Automatisoi suojauksen mittakaavasta riippumatta ja vähentää hallinnollisia taakkoja


* Rubrik.com, 2021

NetNordic on Rubrikin Authorized Partner

NetNordic on Rubrikin Authorized Partner. Korkeimmalle Authorized-kumppanuustasolle nouseminen on NetNordicin syvän tuntemuksen ja lukuisien sertifiointien ansiota. Kumppanuustaso on myös merkki useista onnistuneista asiakasprojekteista.

rubrik ohjelmisto

Olemme tukeneet kymmeniä asiakkaitamme Rubrikin ratkaisujen käyttöönotoissa!

Päädyimme Rubrikiin, koska koimme, että sitä on helppo ylläpitää, käyttää ja laajentaa vastaamaan meidän tulevaisuuden tarpeitamme

Jarkko Stråhle, Technical Operations Lead, Aktia.