21/04/2021

Rubrik

Seuraavan sukupolven hyperkonvergoitu varmistus- ja palautusratkaisu

Datan varmistamisen ja hallinnan haasteita ovat tänä päivänä mm. Ransomware, GDPR, integrointi automaatiokerroksiin ja datan siirtäminen paikasta toiseen. Rubrik kehittää seuraavan sukupolven Cloud Data Management -alustaa, joka vastaa näihin nykypäivän haasteisiin. Ensimmäinen vaihe onkin ollut rakentaa maailman paras varmistus- ja palautusjärjestelmä.

Toisessa vaiheessa Rubrik mahdollistaa varmistetun datan hyödyntämisen. Polaris SaaS -alustan sovellusten kautta analysoiden ja tuottaen arvoa varmistetusta datasta. Rubrikin arvo alkaa siitä, kun varmistus on tapahtunut kohdejärjestelmästä helposti ja automatisoidusti ilman erikoisosaamista. Rubrik aloittaa siitä mihin muut lopettavat. 

Rubrikin avulla yritys:
– Modernisoi tietosuojan yhden ohjelmiston avulla, joka hallitsee dataa on-prem, on edge ja pilvessä ja yksinkertaistaa täten hallintaa ja vähentää kustannuksia.
– Kohentaa varmuuskopiointi-nopeutta ja palautumisvasteaikaa
– Automatisoi suojauksen mittakaavasta riippumatta ja vähentää hallinnollisia taakkoja

NetNordic on Rubrikin Select Partner

NetNordic on Rubrikin Select Partner ja Rubrik on NetNordicin strateginen teknologiavalinta. Select-kumppanuustasolle nouseminen on NetNordicin syvän tuntemuksen ja lukuisien sertifiointien ansiota.

Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä Rubrik käyttöönottoja. Ympäristöt ovat lisäksi NetNordicin jatkuvien tukipalveluiden piirissä.

Aktian konesalien modernisointi

Asiakastarina: NetNordic toimitti Aktialle Rubrikin varmistusratkaisut

“Päädyimme Rubrikiin, koska koimme, että sitä on helppo ylläpitää, käyttää ja laajentaa vastaamaan meidän tulevaisuuden tarpeitamme” – Jarkko Stråhle, Technical Operations Lead, Aktia.