27/04/2021

Nokia

Nokia tukena tulevaisuuden kestävien verkkoratkaisujen rakennuksessa

Nokia on verkkoliiketoiminnan kansainvälinen ykkösasiantuntija, jonka ratkaisut mahdollistavat palveluntarjoajia, teollisuutta ja julkisia toimijoita luomaan kriittisiä verkkoja, jotka yhdistävät ihmisiä, koneita ja laitteita.

Korkeimman tason kumppanuus

NetNordic on Nokian luotettu Expert-kumppani. Asiantuntijoiltamme löytyy useita sertifiointeja Nokian teknologian parista sekä Nokian korkein sertifikaatti verkkoliiketoiminnan parista – Nokia Certified Service Routing Architect – taso, jonka on saavuttanut ainoastaan kolme henkilöä Suomesta.

Operaattoriverkot_2_web

Operaattoriverkot

NetNordic tarjoaa operaattoreille ja palveluntarjoajille kaikki osiot, mitä tarvitaan luomaan skaalautuva, toimintavarma ja kustannustehokas verkkokokonaisuus, joka kattaa myös huomisen tarpeet.

korkean käytettävyyden tietoverkot

Muut korkean käytettävyyden verkot

Verkkoratkaisujamme yhdistää katkeamattomuus, näkyvyys ja nopea palautuminen.

yritysverkot

Yritysverkot

Toimitamme ratkaisut aina suurista ja monimutkaisista verkoista, joissa on edistykselliset toiminnot, yksinkertaisempiin ja kustannustehokkaampiin ratkaisuihin, jotka on sovitettu kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Konesaliverkot

Nokian seuraavan sukupolven 
verkkoratkaisu konesaleille
tarjoaa skaalautuvan ja avoimen
ratkaisun konesaleille ja 
pilviratkaisuille.

SD-WAN

WAN-optimointi antaa mahdollisuuden turvata pääsyn yrityksen kriittisiin sovelluksiin ja pilvipalveluihin.


Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail