Contact by mail

30/04/2021

IBM

IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn, pilvialustoihin ja uusiin innovaatioihin erikoistunut teknologiayritys, joka mahdollistaa kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota ja tarjoaa toimialakohtaisia ratkaisuja.

Heidän infrastruktuuriportfolionsa koostuu palvelin- ja tallennusratkaisuista kattaen muun muassa Linux ja kontitusalustat, objektitallennuksen ja modernin tiedon suojauksen – ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita transformaatiossa matkalla kohti hybridipilveä.

Power ja Storage -ratkaisut

Power Systems -teknologia ja AIX käyttöjärjestelmä vastaavat yrityksien tarpeeseen kyetä käyttämään avoimia rajapintoja ja skaalaamaan privaattipilviratkaisuja julkipilviin. Kyseessä on perinteinen ja kehittyvä alusta, jonka luotettavuus, suorituskyky ja tuki tietokantojen lisensoinnille on tehnyt tästä yleisesti käytetyn suurten käyttöympäristöjen palvelinratkaisun. 

Platina-tason kumppani Suomessa

IBM PLATINUM BUSINESS PARTNER FINLAND NETNORDIC

NetNordic on IBM:n Platinum Business Partner. Olemme toteuttaneet lukuisien ERP ja tietokantaympäristöjen klusteroituja palvelinratkaisuja hyödyntäen IBM:n Power Systems -teknologiaa johon NetNordicilla on kehittynyt markkinoiden paras osaaminen.

Useasti sertifioidut asiantuntijamme toteuttavat IBM-ratkaisujen käyttöönotot, kokeet sekä ympäristöt. Tarjoamme lisäksi jatkuvat tukipalvelut ratkaisuille.

Asiakastarina: Würthin käytettävyys turvattuna

Würth konesaliympäristö

Würthin sovellusten 24/7-käytettävyys varmistetaan NetNordicin suunnittelemalla ja toteuttamalla edistyksellisellä laitteistoarkkitehtuurilla. NetNordicin toimesta uudistettu Würthin konesaliympäristö sisältää IBM-palvelimien lisäksi All Flash-tallennusratkaisun, tallennusverkon sekä varmistusratkaisun.

NetNordic on uudistanut konesaliympäristöämme tallennuksen ja varmistuksen osalta sekä tarjoaa kokonaisuudelle myös jatkuvat palvelut

Markku Sulasalmi, Teknologiapäällikkö, Würth.