Contact by mail

30/04/2021

Arista

Arista Networks tuottaa johtavat kognitiiviset pilviverkkoratkaisut

Arista Networks tuottaa johtavat kognitiiviset pilviverkkoratkaisut suurille konesali – ja kampusympäristöille. Aristan palkitut alustat tarjoavat käytettävyyden, ketteryyden, automaatioanalytiikan ja tietoturvan CloudVisionin kautta ja edistyneen verkko-käyttöjärjestelmän Arista EOS:n kautta.

Aristan viiden A:n arkkitehtuuri.

Arista Universal Cloud Network (UCN)

Modernin konesaliverkon toteuttaminen eroaa perinteisistä yritysverkoista. Nykyaikaiset virtualisoidut konesalit vaativat vikasietoisen ja skaalautuvan verkon tukemaan bisneskriittistä IT-infrastruktuuria, jossa palveluita ja kuormaa voidaan siirtää minne tahansa konesalissa tai konesalien välillä.

Universal Cloud Network perustuu vikasietoiseen Leaf/Spine arkkitehtuuriin ja avoimiin protokolliin. Leaf/Spine arkkitehtuuri voidaan toteuttaa joko Layer2- tai Layer3-pohjaisena ja palvelujen tuottaminen konesaliverkossa on yksinkertaista automatisoida. Layer2-pohjainen konesaliverkko perustuu LACP/MLAG toteutukseen ja Layer3-pohjainen konesaliverkko BGP/VXLAN toteutukseen. Avoimien ja standardoitujen protokollien käyttö ei lukitse asiakasta tietyn valmistajan laitteisiin, vaan antaa vapauden valita minkä tahansa valmistajan laitteen ilman arkkitehtuurimuutoksia.

Palvelujen tuottaminen ja verkonvalvonta konesaliverkossa voidaan toteuttaa Aristan Cloudvisionilla. Telemetriapohjaisella verkonvalvonnalla saadaan sekä reaaliaikainen, että historiallinen näkyvyys palveluiden ja verkon toimintaan.

Arista Hybrid Cloud

Aristan Hybrid Cloud yhdistää konesaliverkon julkisiin pilvipalveluihin.

Cloud EOS -käyttöjärjestelmän ja Cloudvisionin avulla konesaliverkon palvelut ovat käytettävissä natiivisti julkisissa pilvipalveluissa.

Arista kampusverkot

Aristan Campus -ratkaisussa vastaavalla arkkitehtuurilla on mahdollista toteuttaa myös kampusverkot, jolloin konesaliverkossa tuotettavat palvelut ovat saumattomasti käytettävissä myös kampusverkossa. Langattoman verkon hallinta ja telemetriapohjainen valvonta voidaan toteuttaa Cloudvisionilla.

NetNordic on Arista Elite Partner

NetNordic on Aristan Elite-tason partneri, joka on merkki asiantuntijoidemme korkeasta osaamisesta teknologian parista sekä useista onnistuineista asennuksista.


Lue seuraavaksi:

Tutustu asiantuntijamme kirjoitukseen: EVPN/VXLAN -toteutus konesaliympäristössä

Tutustu ratkaisuihimme: Konesaliverkot