Contact by mail

Konesaliratkaisut NetNordicilta

NetNordicin konesaliratkaisut pohjautuvat johtaviin teknologioihin sekä NetNordicin asiakaslähtöisten
ja ammattitaitoisten asiantuntijoiden tuottamiin palveluihin.

Ensiluokkaiset konesaliratkaisut asiantuntijoidemme avulla

Nopeasti etenevä digitalisaatio ja ympärivuorokautiset palvelut asettavat korkeat vaatimukset konesaliratkaisuille. NetNordicin konesaliratkaisut perustuvat asiantuntevaan arkkitehtuurisuunnitelmaan, joka huomioi kaikki asetetut vaatimukset:

  • käytettävyydelle
  • saatavuudelle
  • suorituskyvylle

Konesaliratkaisut tuotetaan huolellisen suunnittelun ja laadukkaan toteutuksen kautta. Lisäksi asiakaslähtöiset tukipalvelumme takaavat korkealuokkaisen asiakaskokemuksen.

NetNordicin pitkät asiakassuhteet perustuvat kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilöstöön ja luotettavaan kumppanuuteen.

Konesaliratkaisujen asiakasreferenssit

NetNordicin pitkät asiakassuhteet perustuvat kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilöstöön ja luotettavaan kumppanuuteen. Tutustu alta muutamaan asiakasreferenssiin, jossa NetNordic sai olla mukana uudistamassa konesalien infrastruktuuria.

Aktian konesalin modernisointi

Konesalin modernisointi tuli Aktialle ajankohtaiseksi, kun ympäristön automaatioastetta haluttiin nostaa.  Vaatimukset it-ratkaisuille ovat kovat, sillä Aktian työntekijät ja asiakkaat olettavat palveluiden toimivan moitteettomasti kaikkina vuorokauden aikoina. 

Ilmarisen tehostettu infra

NetNordicin ja Ilmarisen yhteistyö sisältää teknistä tukea, valvontaa ja kokonaisvaltaista palvelinlisenssien hallintaa.”Palvelinlisenssien ja kapasiteetin tehokas hallinta sekä parempi näkyvyys ja mahdollisuus nykyaikaisempaan kilpailutukseen tuovat meille vuodessa huomattavat säästöt. Toimintavarmuus on parantunut ja tietoturvan taso on noussut”

Fennialle skaalautuva alusta

Fennian konesalien modernisoinnin tavoitteena oli luoda vikasietoinen, kustannustehokas ja skaalautuva alusta. Uudeksi virtualisointiratkaisuksi valikoitui moderni ja luotettava Nutanix ja kyseisen klusterin varmistuksiin liittyen valinnaksi muodostui Cohesity.

Strategiset partnerit