Contact by mail

01/02/2021

Suomen Konehuone Oy ja NetNordic Finland Oy tiedottaa

NetNordic Finland Oy ja Suomen Konehuone Oy fuusioituvat 31.1.2021. Fuusiossa Suomen Konehuone Oy:n nimi muuttuu NetNordic Finland Oy:ksi. Fuusion jälkeen yhtiöt jatkavat toimintaansa nimellä NetNordic Finland Oy y-tunnuksella 2696660-4.

Yhteenlaskettu liikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 18 miljoonaa euroa. Henkilöstöä NetNordic Finlandilla on yhteensä 28 henkeä.

NetNordic Finland Oy tarjoaa älykkäitä ja turvallisia tietoverkko- ja konesaliratkaisuja teleoperaattoreille, julkishallinnolle ja yrityksille. Ratkaisuja ja tekemistä kuvaavat korkea laatu, kustannustehokkuus, ketteryys ja automatisointi.

NetNordicin asiantuntijapalvelut perustuvat henkilöstömme vankkaan ja tunnustettuun teknologiaosaamiseen, sekä heidän ymmärrykseensä hyvän asiakaskokemuksen arvosta ja tekijöistä.

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori, joka on erikoistunut tietoliikenteeseen, IT-ympäristöjen tietoturvaan, konesaliratkaisuihin sekä integroituihin viestintäratkaisuihin. NetNordic toimittaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja ja palveluita. Autamme asiakkaitamme ratkomaan IT:hen liittyviä haasteita, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. NetNordic toimii kumppanuudessa markkinoiden johtavien teknologiatoimittajien kanssa.

NetNordic haluaa olla asiakkaan paras kumppani, ja olemme asiakkaamme tukena heidän digitaalisella matkalla suunnittelemalla, toimittamalla ja hallinnoimalla uuden sukupolven palveluita ja ratkaisuja. NetNordicin liikevaihto (proforma) oli vuonna 2019 noin 1,5 miljardia Norjan kruunua. Yhtiön palveluksessa on noin 500 työntekijää 14 toimipisteessä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa toimivissa tytäryhtiöissä.

NetNordic on vuonna 2001 perustettu yritys, joka on vuosien saatossa kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostoin. NetNordic palvelee lukuisia keskikokoisia ja suuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita. NetNordicin emoyhtiö on NetNordic Group AS, ja sen tytäryhtiöinä toimivat NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S ja NetNordic Finland Oy. NetNordic Groupin omistaa NetNordic Holding AS, jonka suurin omistaja on Norvestor noin 60 % osuudella yhtiön osakkeista. Yhtiön muut osakkeet ovat NetNordicin työntekijöiden omistuksessa.

Lisätietoja: www.netnordic.fi 

Lisätietoja asiaan liittyen:

Toimitusjohtaja Christian Cedercreutz
+358 400 613249 / christian.cedercreutz@netnordic.com