Contact by mail

08/07/2022

NetNordic SOC on ISO 27001 sertifioitu

PRESS RELEASE – 8 JULY 2022 – NETNORDIC GROUP

NetNordic SOC on nyt ISO 27001 sertifioitu

Meillä on ilo ilmoittaa, että NetNordic SOC-palvelumme (Security Operation Center) on saanut ISO/IEC 27001:2013-sertifikaatin. ISO/IEC 27001 on alalla laajalti tunnettu kansainvälinen standardi, joka sisältää kaikki tietoturvan hallintajärjestelmälle (ISMS) asetetut vaatimukset.

Tämä tunnustettu sertifikaatti todistaa, että NetNordic SOC pystyy hallitsemaan asiakkaidensa infrastruktuuria ja suojelemaan organisaatioiden omaisuutta. Niitä ovat mm. taloudelliset tiedot, immateriaalioikeudet, työntekijätiedot, turvallisuusprosessit sekä teknologia, joka on elintärkeä tietojemme tai kolmansien osapuolten antamien tietojen suojaamiseksi.

”NetNordic SOC on ISO 27001-sertifioitu yleispohjoismainen tietoturvapalvelu, joka auttaa johtavia pohjoismaisia asiakkaita turvaamaan ja suojaamaan infrastruktuurinsa kyberuhkilta ja tarjoamaan reaaliaikaista reagointia ja palvelua yhä vaativammassa ulkoisessa ympäristössä”, sanoo NetNordic Groupin toimitusjohtaja Jarl Øverby.

NetNordic SOC tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen turvallisuussuojan

ISO 27001 -sertifioitu SOC-palvelu on kattava kyberturvallisuuden valvontapalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista suojaa organisaatioille. Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen reagoinnin tietojenkäsittelyjärjestelmien väärinkäytöksiin, tietomurtoihin ja tietovuotoihin sekä erilaisten tietoturvapoikkeamien ja kyberuhkien löytämisen ja niihin reagoimisen.

NetNordic SOC -palvelu integroituu saumattomasti mihin tahansa IT-ympäristöön, ja se on kaiken kattava tietoturvapalvelu, joka toimii 24/7/365 varmistaakseen asiakkaidemme koko organisaation turvallisuuden.

”Tietoturva on strategiamme ykkösasia, ja oman SOC-palvelun pyörittämisen monimutkaisuus vaatii huipputason prosesseja, järjestelmiä ja ihmisiä. Olemme valmiita ottamaan johtavan roolin pohjoismaisilla tietoturvapalvelumarkkinoilla ja toimimaan kumppaneina asiakkaiden kanssa heidän tehtäväkriittisen infrastruktuurin suojaamisessa. ISO 27001 -sertifikaatin saaminen on luonnollinen virstanpylväs tässä tavoitteessa”, toteaa NetNordic Groupin toimitusjohtaja Jarl Øverby.

Lue lisää Security Operations Center -palvelustamme, NetNordic SOC:istä.

Jos kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä:

Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, phone: +47 982 17 009

Markus Alkio, Group VP, SOC and Information Security Services, NetNordic
markus.alkio@netnordic.com, puhelin: +358 44 777 9001

NetNordic Group on pohjoismainen järjestelmäintegraattori, joka on erikoistunut verkko-, tietoturva- ja yhteistyöasioihin. NetNordic toimittaa asiakkaille erikoistuneita ratkaisuja ja palveluja. Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme ”paras kumppani”, haluamme auttaa asiakkaitamme digitaalisessa mahdollistamisessa suunnittelemalla, toimittamalla ja hallinnoimalla seuraavan sukupolven palveluja ja ratkaisuja. NetNordicin pääkonttori sijaitsee Oslossa. NetNordicin liikevaihto oli noin 1,8 miljardia Norjan kruunua (pro forma) vuonna 2020. Yrityskaupan jälkeen yhtiöllä on noin 520 työntekijää 14 toimipisteessä Pohjoismaissa, ja ratkaisujamme jaetaan tytäryhtiöiden kautta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. NetNordicin enemmistöosakas on Norvestor.

ISO 27001 sertifioitu