Contact by mail

18/08/2023

NetNordic ostaa WestNetin – vahvistaa osaamista strategisilla toimialoilla

NetNordicilla on tärkeä rooli järjestelmäintegraattorina Pohjoismaissa. Se keskittyy erityisesti liiketoimintakriittisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Syvä osaamisemme turvallisuuden, verkon ja työyhteisöjen kommunikaation alueilla yhdistettynä korkeatasoiseen järjestelmä- ja infrastruktuuriosaamiseen tekee meistä erittäin kilpailukykyisen toimittajan suurille ja keskisuurille asiakkaillemme Pohjoismaissa.

”Etsimme jatkuvasti uusia kohteita, jotka sopivat kasvustrategiaamme, ja olemme nähneet, että markkinoilla on vahvoja toimijoita, jotka ajan mittaan mielellään liittyvät osaksi jotain suurempaa kokonaisuutta vahvistaakseen asemaansa. WestNet on yritys, joka on rakentanut vankan perustan kulttuurinsa, osaamisensa ja hyvän asiakasymmärryksensä avulla. Olemme keskustelleet heidän kanssaan jo pidempään ja sopineet tavoitteista, joita lähdemme nyt tavoittelemaan yhdessä”, kertoo NetNordicin toimitusjohtaja Jarl Øverby ja jatkaa: ”Kasvava tarve operaattori- ja energia-alan osaamisen ja kapasiteetin lisäämiselle on meille tärkeää. WestNet sopii erittäin hyvin strategiaamme. Aikomuksenamme on jatkaa johtavassa roolissa markkinoilla”.

NetNordic toimittaa ja operoi turvallisuus-, verkko- ja kommunikaatioratkaisuja suurille ja keskisuurille yrityksille. WestNetin hankinnan myötä NetNordic tekee kahdeksannentoista yrityskaupan vuodesta 2015 lähtien. NetNordicista omistaa 70% Norvestor, kun taas loppua hallinnoivat yrityksen omat työntekijät.

”Useiden vuosien ajan WestNet on työskennellyt suurissa projekteissa ja kehittänyt vahvaa kokemusta ja osaamista valituilla toimialoilla. Oli luonnollinen askel liittyä osaksi suurempaa kokonaisuutta, jotta osaamistamme voidaan hyödyntää entistä laajemmin. NetNordic oli meille luonnollinen valinta. Meillä on merkittävä asiakaskunta operaattori- ja energia-alalla, ja vahvistamme siten yhteistä kasvutavoitettamme”, toteaa Steinar Omdahl. Hän jatkaa: ”WestNetin omistajille on tärkeää ja ilahduttavaa, että työntekijämme saavat jännittäviä kehitysmahdollisuuksia suuremmassa ympäristössä, jossa he voivat edelleen kehittää taitojaan ja tavoitteitaan. NetNordic on kehittynyt vakuuttavasti tähän mennessä, ja odotamme vahvistavamme sitä sekä lisäämällä asiakasrelevanssia että arvoa osakkeenomistajille, joihin nyt myös tulemme kuulumaan,” sanoo WestNet AS:n johtaja Steinar Omdahl.

Yhteyshenkilöt lisätietoja varten:


Jarl Øverby, CEO NetNordic Group, jarl.overby@netnordic.com, puhelin +47 982 17 009.

Steinar Omdahl, yleisjohtaja WestNet, steinar.omdahl@westnet.no, puhelin +47 450 02 471.

CEO Westnet & CEO NetNordic Group
Steinar Omdahl and Jarl Øverby shaking hands!

NetNordic on pohjoinen järjestelmäintegraattori, joka on erikoistunut turvallisuus-, verkko- ja yhteistyöratkaisuihin sekä palveluihin. NetNordic toimittaa tehokkaita liiketoimintakriittisiä ratkaisuja ja palveluita suurille ja keskisuurille yrityksille. Nordic toimii sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Vuonna 2022 pro forma -liikevaihto oli noin 2,2 miljardia NOK. Ennen yrityskauppaa yrityksellä oli noin 580 työntekijää tytäryhtiöissä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Lue lisää: https://netnordic.fi/

WestNet on norjalainen konsulttiyritys, joka on erikoistunut energia- ja operaattorialan infrastruktuuripalveluihin keskittyen kriittiseen infrastruktuuriin ja turvallisuuteen. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus monimutkaisista projekteista ja sillä on noin 30 työntekijää Stavangerissa ja Oslossa. WestNet on työntekijöidensä omistama.

Lue lisää: https://www.westnet.no/en/