Contact by mail

02/10/2023

NetNordic ostaa Gohybridin – laajentaa pilviosaamistaan

NetNordic on merkittävä pohjoismainen järjestelmäintengraattori, joka on erikoistunut verkko-, tietoturva- ja yhteistyöratkaisuihin ja -palveluihin. NetNordic edistää liiketoimintakriittisten ratkaisujen ja palveluiden turvallista ja tehokasta toteuttamista suurille ja keskisuurille pohjoismaisille yrityksille. Keskitymme tietoturvaan, verkkoihin, viestintäratkaisuihin ja pilvipalveluihin. Asiantuntemuksemme IT-järjestelmissä sekä infrastruktuurissa tekee meistä varteenotettava toimittajan suurille ja keskisuurille asiakkaille Pohjoismaissa.

”Etsimme jatkuvasti yrityksiä, jotka sopivat kasvustrategiaamme ja näemme, että markkinoilla on useita yrityksiä, jotka haluavat ajan myötä tulla osaksi jotain suurempaa vahvistaakseen edelleen asiakasasemaansa ja kilpailukykyään. Gohybrid on kehittänyt vankan pohjan, joka perustuu kulttuuriin, asiantuntemukseen ja asiakasrelevanssiin. Meillä on yhteistä kunnianhimoa, jota alamme nyt toteuttaa yhdessä”, sanoo NetNordic Groupin toimitusjohtaja Jarl Øverby ja jatkaa: ”Tarve lisätä osaamista ja kapasiteettia Microsoft Cloudissa on meille NetNordicilla tärkeää, ja Gohybrid täydentää strategiaamme hyvin.

NetNordic on kasvanut voimakkaasti ja systemaattisesti sekä orgaanisen kasvun että strategisten yritysostojen kautta. Monet pienet ja keskisuuret yritykset ovat yhdistäneet voimansa NetNordicin kanssa rakentaakseen liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoturvan, verkostoitumisen, yhteistyön ja pilvipalveluiden etuja. Gohybridin oston myötä NetNordic tekee yhdeksännentoista yritysostonsa vuoden 2015 jälkeen. Norjalainen pääomasijoittaja Norvestor omistaa NetNordicista noin 70 prosenttia ja loput yhtiön työntekijät.

Gohybrid perustettiin auttamaan asiakkaita pilviosaamisessa. Pilvi on nykyään keskeinen osa IT-infrastruktuuria ja sen haasteet saavat monet asiakkaat käyttämään ulkopuolista asiantuntijaa sovellustensa, kustannustensa ja tietoturvatasonsa varmistamiseksi.

”Meillä on vahva pilviosaaminen yleisesti, mutta olemme rakentaneet erityisen syvän asiantuntemuksen Microsoftin pilviteknologiaan, koska se on keskeinen osa useimpien asiakkaiden infrastruktuuria”, sanoo Gohybrid AB:n toimitusjohtaja Mikael Lison.

Vuosien varrella Gohybrid on auttanut suurta joukkoa asiakkaita eri toimialoilla pilvimatkallaan ja tämä on antanut Gohybridille valtavan osaamispohjan, josta voimme hyötyä yhdessä.

”Meille oli tärkeätä päästä osaksi jotain suurempaa, jotta osaamisemme pääsee oikeuksiinsa, ja silloin NetNordic oli meille luonnollinen valinta. Meillä on vankka asiakaskunta, mutta yhdessä NetNordicin kanssa saavutamme entistä laajemman portfolion ja se antaa enemmän mahdollisuuksia sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Gohybridin omistajina on hienoa tarjota työntekijöille entistä jännittävämpiä kehittymismahdollisuuksia ja laajempi ympäristö, jossa he voivat kehittää taitojaan ja tavoitteitaan edelleen. NetNordicilla on ollut vaikuttava kehitys, jota uskomme vahvistavamme sekä lisäämällä asiakasrelevanssia että tuottamalla arvoa osakkeenomistajille, joihin nyt myös kuulumme”, sanoo GoHybrid AB:n toimitusjohtaja Mikael Lison.

Yhteyshenkilöt lisäkysymyksiä varten:

Jarl Øverby, konsernijohtaja NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, puhelin: +47 982 17 009

Mika Vihervuori, maajohtaja NetNordic Finland
mika.vihervuori@netnordic.com, puhelin: +358 40 7202140

Mikael Lison, toimitusjohtaja Gohybrid AB,
mikael.lison@gohybrid.se, puhelin: +46 70 776 07 70

Jarl Øverby ja Mikael Lisbon kättelevät

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori, joka on erikoistunut verkko-, tietoturva- ja yhteistyöratkaisuihin ja -palveluihin. NetNordic edistää liiketoimintakriittisten ratkaisujen ja palveluiden turvallista ja tehokasta toteuttamista suurille ja keskisuurille pohjoismaisille yrityksille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Vuonna 2022 pro forma -liikevaihto oli noin 2,2 miljardia Norjan kruunua (193 M€). Ennen yrityskauppaa NetNordicilla oli noin 610 työntekijää, jotka jakautuivat tytäryhtiöihin Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Lue lisää: www.netnordic.fi

Gohybrid on ruotsalainen konsultointiyritys, joka on erikoistunut pilvi-infrastruktuuripalveluihin suurille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiöllä on yli 10 vuoden kokemus monimutkaisista pilviprojekteista ja sillä on noin 25 konsulttia.

Lue lisää: www.gohybrid.se