Contact by mail

03/06/2020

NetNordic Group AS on ostanut 100% Suomen Konehuone Oy: stä

Konehuone on johtava suomalainen konesalien modernisointiin keskittyvä ratkaisujen ja palveluiden tarjoaja.

Yrityskaupan myötä sekä Konehuone että NetNordic vahvistavat osaamistaan ja kykyään toimittaa markkinoiden johtavia ratkaisuja ja palveluita pohjoismaisessa järjestelmäintegraattorimarkkinassa.

Konehuone on asiakkaidensa luotettava neuvonantaja, joka keskittyy voimakkaasti nykyaikaisiin hyperkonvergoituihin konesaliratkaisuihin ja asiantuntijapalveluihin. Konesalien modernisointi yhdistettynä laadukkaisiin palveluihin on avaintekijä onnistuneelle matkalle kohti hybridipilveä. Tätä matkaa tukemaan on Konehuoneella laaja kokemus monista onnistuneista konesalien modernisointiprojekteista.

”NetNordic on toiminut Suomessa kymmenen vuotta ja odottanut kärsivällisesti oikeaa tilaisuutta hankkia oikean osaamisen ja kulttuurin omaava yritys parantamaan teollista ja maantieteellistä alustaamme kasvumme edistämiseksi. Konehuoneella on vaikuttava kasvuhistoria ja se on vuosien varrella osoittanut, että he pystyvät palvelemaan vaativimpia asiakkaita erittäin korkealaatuisesti. Odotamme innolla oppimista ja osallistumista Konehuoneen jatkuvaan kehitykseen”, sanoo NetNordic-konsernin toimitusjohtaja Jarl Øverby.

”NetNordicilla on vahva asema Pohjoismaissa kyberturvallisuuden ja tietoverkkojen alalla, joka antaa meille hyvän pohjan laajentaa ratkaisuvalikoimaamme asiakkaidemme eduksi. NetNordic-konserniin liittyvä yritysosto, pohjoismainen yhteistyö ja ratkaisuvalikoiman laajentaminen luovat tarvittavat elementit Konehuoneen vahvalle kasvulle ja valoisalle tulevaisuudelle”, – Ilari Weide, toimitusjohtaja, Konehuone

”Arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme jokapäiväisessä elämässä, ovat: asiakkaan arvostus, luottamus, kehitys, tiimityö ja ammattimaisuus. Nämä arvot vastaavat erinomaisesti arvoja joita NetNordic edustaa. Asiakkaillemme toimimme kumppanina ja luotettavana neuvonantajana arvioidessamme nykyisiä ratkaisuja, kehityspolkuja, uusia toteutuksia ja tukiessamme asiakkaittemme päivittäistä toimintaa. Meille on tärkeää että ammattilaisemme ovat kokeneita, sertifioituja, tuottavat korkealuokkaista palvelua ja korkeaa asiakastyytyväisyyttä”, – Kari Alhonen, palvelujohtaja, Konehuone

Tämän kaupan myötä NetNordic saa vahvan aseman Suomen konesalimarkkinaan ja alustan liiketoiminnan kehittämiselle Suomessa.

Konehuoneella on 19 työntekijää, joka sijaitsevat Espoossa. Liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 12M€ Konehuoneen osakkeenomistajat sijoittavat uudelleen NetNordiciin ja keskittyvät jatkossakin liiketoiminnan kehittämiseen Suomessa ja Pohjoismaissa.

Contact:
Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
Email: jarl.overby@netnordic.com, Phone: +47 982 17 009

Ilari Weide, CEO, Konehuone,
Email: ilari.weide@konehuone.fi, Phone: +358 40 080 4734

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori, joka on erikoistunut tietoverkkoihin, tietoturvaan, konesaliratkaisuihin ja yritysviestintään. NetNordic toimittaa asiakaskohtaisia ​​ratkaisuja ja palveluita. Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme “paras kumppani”, haluamme auttaa asiakkaitamme digitaalisessa murroksessa suunnittelemalla, toimittamalla ja ylläpitämällä seuraavan sukupolven palveluita ja ratkaisuja. NetNordicin pääkonttori sijaitsee Oslossa. NetNordicin liikevaihto oli noin 1,5 miljardia Norjan kruunua (pro forma) vuonna 2019. Yrityskaupan jälkeen yrityksellä on noin 400 työntekijää 14 toimistossa Pohjoismaissa, ja ratkaisumme toimitetaan tytäryhtiöiden kautta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. NetNordicin pääomistaja on Norvestor. Lue lisää osoitteesta www.netnordic.com. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Suomen Konehuone Oy on 2003 perustettu suomalainen yrittäjähenkinen ratkaisujen ja palveluiden tarjoaja. Konehuone on taitava, kokenut, ketterä ja tehokas yhteistyökumppani konesalien infrastruktuurin kehittäjänä. Konehuoneen painopistealueita ovat: konesalien modernisointi, tiedon tallentaminen ja turvaaminen sekä korkealaatuiset asiantuntijapalvelut. Konehuoneen vuoden 2019 liikevaihto oli 12 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 19.

Norvestor on johtava pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Norvestorin tiimi on työskennellyt yhdessä vuodesta 1991, mikä tekee siitä yhden kokeneimmista sijoittajista Pohjoismaissa. Norvestor on tehnyt 71 sijoitusta ja yli 250 jatkoyritysjärjestelyä. Irtautumisia on kertynyt 50 (sisältäen  15 pörssilistautumista). . Norvestor tekee sijoituksia pohjoismaisiin kasvuyrityksiin, joilla on mahdollisuus saavuttaa johtava asema joko Pohjoismaissa tai kansainvälisesti orgaanisella kasvulla, yritysostoilla tai kansainvälistymisellä.. Norvestorin rahastot omistavat tällä hetkellä seuraavia kohdeyrityksiä; Sentech, Apsis, Aptilo, Cegal, Marine Aluminium, iSurvey, Future Production, PG Flow Solutions, Roadworks, Permascand, 4Service, HydraWell, Veni, Presserv, Nordic Camping & Resort, READ Cased Hole, NetNordic, Wexus, Sperre, The North Alliance, Wellit, Stamina Group, Xllnc ja PHM Group. Lue lisää osoitteessa www.norvestor.com