Contact by mail

11/04/2022

Mika Vihervuori NetNordic Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Mika Vihervuori aloitti uudessa tehtävässään 1.4.2022.
Mika Vihervuori tulee NetNordicille yli 30 vuoden kokemuksella monipuolisista johtotehtävistä IT-palveluiden ja tietoturvan parissa. Mika Vihervuori siirtyy NetNordicille Valor Partnersilta, jossa hän on toiminut Principal Consultant -roolissa.  

Olen erittäin innoissani aloittaessani NetNordic Finlandin toimitusjohtajana. Mielestäni on vaikuttavaa, miten NetNordic strategisten yritysostojen ja investointien kautta on nopeasti kivunnut tärkeäksi pelaajaksi kyberturvallisuuden, verkkojen ja pilvi-infrastruktuurin saralla. Onkin erittäin kiinnostava päästä kasvattamaan kriittiseen infrastruktuuriin – kuten tietoturvaan, älykkäisiin konesaleihin ja tietoverkkoihin liittyviä palveluita ja ratkaisuja” Mika Vihervuori kommentoi nimitystä.

Aikaisemmin Mika Vihervuori on tehnyt pitkän uran Virian (nykyinen Loihde) toimitusjohtajana. Ennen sitä hän työskenteli Tiedolla useissa eri johtotehtävissä. Mika Vihervuori vahvistaa kokemuksellaan NetNordic Finlandin johdon kyvykkyyksiä vastata entistä paremmin it- ja tietoturva-alan kasvun paikkoihin.

“Tietoturva on kaikkien yrityksien keskiössä tänään ja Fiaronen yrityskaupan myötä, meillä on entistä vahvemmat mahdollisuudet auttaa suomalaisia yrityksiä puolustautumaan kasvavia määriä kyberuhkia vastaan. Pystymme tukemaan yrityksiä rakentamalla heille turvallisia it-ratkaisuja sekä tarjoamalla luotettavia Security Operations Center -palveluita.” Mika Vihervuori kertoo.

Olemme ylpeitä saadessamme Mika Vihervuoren NetNordic Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi. Häneltä löytyy hyvin laajaa ja relevanttia johtamiskokemusta. Tavoitteessamme tulla Pohjoismaiden hallitsevaksi järjestelmäintegraattoriksi, näimme ratkaisevana Mikan osaamisen lisäämisen osaksi suomalaista ja pohjoismaista tiimiämme” NetNordic Groupin toimitusjohtaja Jarl Øverby kommentoi.

Lisätiedot:

Mika Vihervuori, Managing Director, NetNordic Finland Oy
mika.vihervuori@netnordic.com, puhelin: +358407202140

Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, puhelin: +47 982 17 009

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori ja palvelutoimittaja. Olemme erikoistuneet tarjoamaan palveluita ja ratkaisuja liiketoiminnalle kriittisten infrastruktuurien saralla aina tietoturvasta, turvallisiin pilvipohjaisiin konesaleihin, turvallisiin tietoverkkoihin ja turvalliseen yritysviestintään. Elämme teknologialle ja rakastamme älykkäitä ratkaisuja. Pyrkimyksemme on olla yrityksesi paras kumppani – Best Companion.