Contact by mail

Valmistaudu kesään varmistamalla IT-ympäristösi tietoturvataso!

Tietoturva

05/05/2023


Kesä lähenee ja sen mukana myös paljon odotetut lomat! Jokaisella meillä on enemmän tai vähemmän kiire päättää alkuvuoden kiireet, valmistella syys- ja talvikautta, sekä varmistella terassit ja mökkipihat kesäjuhlien ja rentojen lepopäivien viettoon.

On silti tärkeää myös muistaa, että yrityksen toiminnot suurilta osin pyörivät myös kesäkuukausina. Arvokas keräämäsi data ei myöskään vain varastoidu jonnekin lomien ajaksi, vaan sitä tarvitaan myös kesän aikana. Hakkereille viikonloput ja lomat ovat tunnetusti jo otollisia aikoja targetoida mahdollisia uhreja, mutta vielä suurempia riskiaikoja ovat nimenomaan loma-ajan viikonloput. Check Point Researchin (CPR) Threat Intelligence -raportin mukaan matkailu- ja vapaa-ajan organisaatioihin kohdistuvien viikoittaisten hyökkäysten maailmanlaajuinen keskiarvo on noussut 60 prosenttia kesäkuussa 2022 verrattuna kesäkuun 2021 ensimmäiseen puoliskoon.

60
%
Enemmän viikottaisia hyökkäyksiä kesäkuussa 2022 verrattuna vuoden takaiseen.

Miten valmistautua rentouttavaan kesälomaan?

Olemme NetNordicilla vannoutuneita asiakkaittemme puolustajia tietoturvauhkia vastaan, ja kaikki kumppanimme ottavat aiheen aivan yhtä vakavasti. Työskentelemme yhdessä VMwaren kanssa niin skaalautuvien, uuden ajan palvelusalien pystyttämisessä, niiden hallinnoinnissa, sekä eritoten niiden suojaamisessa ransomware-hyökkäyksiltä. Varmistamme jatkuvasti asiakkaittemme tietoturvapalvelujen riittävyyden, ja siksi kuvasimme myös tämän videon yhdessä VMWaren kanssa.

/svg>

VMwaren Cloud Disaster Recoverylla varmistat, että toiminta yrityksessäsi jatkuu mahdollisimman katkeamattomana, ja mikään sinulle tärkeä tiedosto ei katoa. Tuotteen virtualisointi myös varmistaa, että et joudu kustantamaan kalliita fyysisiä konesaleja, vaan tietojen replikointi on joustavaa ja skaalautuvaa. Lisäksi pystyt palauttamaan viimeisimmän versiosi konesalista ensin hiekkalaatikkoon, ja varmistamaan näin, ettei se tosiaankaan ole saastunut.

Kuitenkin, jotta konesaliasi ei ransomwarehyökkäyksen vuoksi jouduttaisi palauttamaankaan, on tärkeää valmistautua hakkereiden ruuhkakuukausiin tehokkaasti.

Alta löytyvästä sheetistä löydät meidän kuusi vinkkiämme toimista, jotka sinun kannattaa laittaa tehtävälistallesi ennen lomille lähtöä!

VMware

NetNordic On VMwaren Advanced Partner

Advanced Partner -tunnustus on saavutettu investoimalla aikaa asiantuntijaksi kouluttautumiseen VMwaren virtualisointiratkaisuissa, sekä toimittamalla niitä onnistuneesti asiakkaillemme.

Yrityksen tietoturva

Kyberturvallisuuskenttä on jatkuvassa muutoksessa, ja siksi moni yritys saattaakin kokea tietoähkyä ja tiedon puutetta. Ratkaisu tähän on tietoturvakumppani, joka pitää huolta tietoturvasi ajantasaisuudesta puolestasi, ja puolustaa ICT-ympäristöäsi.

 

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva