Contact by mail

Tietoturvatietoisuus ja ISO 27001 – miksi se on tärkeää?

Tietoturva

16/09/2022


Kaikkien organisaatiossa työskentelevien on ymmärrettävä, miten verkkorikolliset työskentelevät yrittäessään tunkeutua verkkoosi. Siksi kouluttautuminen tietoturvatietoisuudesta on todella tärkeää. Organisaatioiden on varmistettava, että kaikki henkilöt organisaatiossa ymmärtävät ja noudattavat tiettyjä turvallisuuskäytäntöjä, jotta organisaation turvallisuus voidaan varmistaa. Kyse voi olla esimerkiksi siitä, että työntekijä napsauttaa linkkiä saamassaan epäilyttävässä sähköpostiviestissä, jolloin hakkerit voivat päästä järjestelmiin, käynnistää haittaohjelman ja aiheuttaa kriittisiä ongelmia koko yritykselle. Työntekijät ja muut tärkeät loppukäyttäjät tarvitsevat siksi säännöllistä ja erityistä koulutusta siitä, miten pysyä turvassa verkossa ja saada tietoa siitä, miten phishing-hyökkäykset ja sosiaalinen manipulointi toimivat. NetNordic voi auttaa sinua laatimaan ohjeet ja puitteet sille, miten työntekijöidesi tulisi työskennellä tietoturvatietoisuutta silmällä pitäen, jotta voit suojella ja minimoida kyberhyökkäyksille altistumisen. Voimme tarjota sinulle strategista neuvontaa kaikilla kyberturvallisuutta säilyttävillä aloilla.

NetNordic SOC on ISO 27001 -sertifioitu

NetNordicin SOC-palvelulle (Security Operation Center) on myönnetty ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti, joka on alalla laajalti tunnettu kansainvälinen standardi ja joka sisältää kaikki tietoturvan hallintajärjestelmälle (ISMS) asetetut vaatimukset. Asiakkaana voit siis olla varma siitä, että NetNordic SOC -palvelumme täyttää kaikki viimeisimmät ja tiukimmat turvallisuusmääräykset. ISO-sertifiointi on vahva todiste siitä, että meillä NetNordicilla on organisaatiossamme hyvin organisoidut ja harkitut tietoturva- ja hallintajärjestelmät. Turvallisuus on kaiken toimintamme ydin. Me hallitsemme turvallisuutta – ja näemme kaikki siihen liittyvät riskit.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva