Contact by mail

NetNordicin tietoturva-asiantuntijat ja Incident Response -tiimi

Tietoturva

26/10/2022


Tietoturva-asiantuntijat

Kyberturvallisuuden asiantuntijat ovat avainasemassa tietojärjestelmien turvaamisessa. Heidän tehtävänään on suojella järjestelmiä kyberturvallisuusriskeiltä, -uhilta ja haavoittuvuuksilta. NetNordicilla on tietoturva-asiantuntijoita eri toimialoilta, sekä niin reverse engineeringin, uhkatutkimuksen, seurannan kehittämisen kuin tietoturvatestauksen erityisosaamisalueilta. Heidän tietämyksensä ja kokemuksensa tukevat NetNordic SOC:n päivittäistä toimintaa.

Incident Response -tiimi

Incident Response -tiimi on ryhmä IT-ammattilaisia, jotka reagoivat kyberturvallisuuden vaaratilanteisiin. Incident Response -tiimin keskeisenä tehtävänä on auttaa organisaatioita toipumaan hyökkäyksesta ja rakentamaan uudelleen kohteena ollut IT-ympäristö. Jos organisaatiosi joutuu kyberhyökkäyksen kohteeksi, Incident Response -tiimimme aloittaa työskentelyn heti, kun se havaitaan. Monien organisaatioiden kohtaama haaste on se, että kyberturvallisuushenkilöstön houkuttelu ja palkkaus talon sisälle on hankalaa – palveluidemme avulla sinun ei tarvitse.

NetNordic Incident Response -tiimimme on omistautunut ryhmä korkean tason ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan asiakkaitamme missä tahansa organisaation kyberuhkatilanteessa. NetNordicilla on poikkeuksellinen joukko kyberturva-asiantuntijoita, jotka ovat valmiina aloittamaan tutkimukset mihin vuorokaudenaikaan tahansa, jotta organisaatiosi saataisiin jälleen jaloilleen mahdollisimman nopeasti. Varmistamme myös, että uhkatoimija ei pääse enää sisään samaa reittiä kuin viimeksi. Ketterät prosessimme; reagoi, toivu ja rakenna uudelleen – ohjaavat minkä tahansa tapauskäsittelyn vaaratilanteen havaitsemisvaiheesta aina vaaratilanteen jälkeiseen toimintaan asti, sisältäen myös kaiken tarvittavan tiedon ilmoittamisen viranomaisille.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC_2-1024x918

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva