Contact by mail

NetNordic SOC ja sen implementointi

Tietoturva

12/10/2022


Miten NetNordic SOC implementoidaan?

NetNordic SOC:n (Security Operations Center) käyttöönotto on asiakkaan tiimin ja NetNordic-tiimin yhteinen ponnistus. Kaikki asiakkaamme ovat ainutlaatuisia, ja heidän IT-ympäristönsä ovat erityyppisiä ja -kokoisia. Jotkin ympäristöt voivat olla pieniä ja paikallisia, toiset taas pilvipalveluja ja sijaita useissa eri paikoissa. Mutta riippumatta siitä, miten NetNordic SOC on konfiguroitu, sen perustoiminnot ovat täsmälleen samat: kaikkien tietoturvaongelmien ja -tilanteiden valvonta, havaitseminen ja niihin reagoiminen reaaliaikaisesti.

Osa käyttöönottoprosessista käsittää yksinkertaisia standardoituja API-integraatioita, jotka ovat nopeita ja helppoja, mutta toinen osa voi olla monimutkaisempi ja räätälöinnin tarpeessa. Ei silti huolta, olemme tunnettuja tehokkaista ja nopeista käyttöönottoprojekteistamme ja kehitystyöstämme.

NetNordic SOC -toteutuksen työnkulku:

 • Luottamuksellisuus
  Allekirjoitamme salassapitosopimuksen ja sitoudumme luottamuksellisuuteen.
 • Lähtötilanteen määritys ja kick-off
  Määrittelemme kaikki vaatimukset ja odotukset. Missä IT-infrastruktuurinne on? Paikan päällä, datakeskuksessa vai pilvipalvelussa vai onko se näiden yhdistelmä?
 • Korkean tason käyttöönottoprojektisuunnitelma
  Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa valvottavat kohteet ja valmistelemme tarvittavat assetit.
 • NetNordic SOC:n käyttöönotto
  Otamme käyttöön SIEM-järjestelmän, yhdistämme kaikki assettisi, kehitämme ja otamme käyttöön säännöt ja menettelyt, koulutamme henkilöstöäsi sekä laadimme vielä käyttöönottoraportin. NetNordic SOC voidaan ottaa käyttöön vaiheittain; kriittinen perusvalvonta on nopea ottaa käyttöön. Voimme kuitenkin lisätä kattavuutta entisestään seuraavissa vaiheissa.
 • Tuki 24/7/365
  Sovimme toiminta- ja tukimalleista yhdessä asiakkaan kanssa. Sovitusta SLA:sta riippuen saat Tier 1 SOC -tiimimme 24/7- tai 8/5-saatavuuden ja Tier 2 ja Tier 3 -tiimien taatun saatavuuden.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC

Viimeisimmät sisällöt - Tietoturva