Mikä on Security Operations Center (SOC)?

Tietoturvakeskus, joka tunnetaan myös nimellä SOC, on täysin hallinnoitu tietoturvapalvelu, joka valvoo, ehkäisee, havaitsee ja reagoi kaikkiin kyberuhkiin ja -välikohtauksiin ympäri vuorokauden. NetNordic SOC -palvelu auttaa asiakkaitamme havaitsemaan nopeasti kaikki tietoturvaloukkaukset omassa IT-ympäristössään. SOC on keskitetty komentokeskus kaikille organisaatiosi kyberturvallisuustarpeille.

SOC-palvelu kerää tietoa ympäri maailmaa, se voi olla uhkatietoa, tiedustelutietoja mahdollisista uhista ja keräämme myös kaikki lokitiedot asiakkaidemme omasta infrastruktuurista. IT-infrastruktuuri voi sisältää päätepisteiden suojausjärjestelmiä, palvelimia, sovelluksia, palomuureja ja niin edelleen. NetNordic Security Operations Center integroituu saumattomasti asiakkaidemme omaan infrastruktuuriin!

NetNordicin Incident Response Team valvoo jatkuvasti kaikkea asiakkaidemme infrastruktuuria ja järjestelmiä ja toimii välittömästi, jos tietoverkkoon kohdistuu tietoturvaloukkauksia. Hallitsemme tietoturvaloukkauksia 24/7/365 ja lievennämme kaikkia havaittuja kyberturvallisuusuhkia. Henkilöstömme, teknologiamme ja prosessimme ovat alan parhaita.

NetNordic SOC suojaa kriittisen omaisuutesi haavoittuvuuksilta!

Luotettavina turvallisuusneuvonantajina keskustelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa myös yleisestä kyberturvallisuusstrategiasta ja toteutamme sen. On erittäin tärkeää, että kaikki yritykset ovat omaksuneet aktiivisen ajattelumallin turvallisuuteen tietomurtojen varalta, ja sen tueksi me luomme hyvin harkittuja ja turvallisia työprosesseja. Tarkastus sisältää yrityksen käytäntöjen, menettelyjen ja tekniikoiden sisäisen valvonnan.

Suojaa kriittinen omaisuutesi haavoittuvuuksilta – tarjoamme asiakkaillemme kaikenlaiset palvelut, joita tarvitset turvallisuutesi kannalta. NetNordic varmistaa, että pysyt ajan tasalla kyberturvallisuuden uhkakuvista.

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

NetNordic_SOC_2-1024x918

Content category

Content type

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail