Contact by mail

12/10/2023

Nomentia

Nomentia on eurooppalaisten kassanhallinta- ja kassanhallintaratkaisujen kategoriajohtaja, ja sen tavoitteena on tarjota ainutlaatuisia pilvipohjaisia kassanhallinta- ja kassanhallintaratkaisuja. Yritys asettaa suuren painoarvon tietojensa turvallisuudelle, pitäen sitä yhtenä keskeisimmistä velvollisuuksistaan. Tässä pyrkimyksessään vahvistaa kybervalmiuksiaan Nomentia valitsi kumppanikseen NetNordicin ja hankki SOC-palvelun, joka edistää merkittävästi tietoturvaa ja auttaa varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

Nykyään Nomentia ratkaisee nykyaikaisten varainhoitajien ja kassanhoitajien haasteita yli 1400 yrityksessä yli 80 maassa ja käsittelee vuosittain yli 1,2 biljoonaa euroa. Nomentia on erikoistunut globaaleihin maksuihin, pankkien yhdistettävyyteen palveluna, käteisvarojen ennustamiseen ja näkyvyyteen, pankkitilien hallintaan, rahoitusprosessien automatisointiin, kassanhallinnan työnkulkuihin, valuuttariskeihin, sisäiseen pankkitoimintaan ja kaupan rahoitukseen.  

Ei ole mikään salaisuus, että pankki- ja rahoitusala on yksi maailman eniten kohteena olevista aloista. Esimerkkinä mainittakoon Bangladeshin keskuspankkiin kohdistunut kyberryöstö, jossa pohjoiskorealaiset hyökkääjät varastivat 81 miljoonaa dollaria vain muutamassa tunnissa. Nomentia valitsi NetNordicin tutkittuaan useita markkinoilla olevia vaihtoehtoja ja päätyi sen jälkeen siihen, että NetNordic sopisi parhaiten heidän tarpeisiinsa sekä tällä hetkellä että tulevaisuudessa.

NetNordic-SOC

NetNordic SOC

Security Operations Center, tuttavallisemmin SOC-palvelu, tuo turvan yritykseesi osaavan henkilöstön, lokienhallinnan, tietoturvavalvonnan ja poikkeusten käsittelyn avulla – aina kiinteään hintaan.

Miksi valita NetNordic SOC?

NetNordic SOC voi havaita kyberturvallisuusuhkia, lieventää mahdollisia hyökkäyksiä ja vaaratilanteita sekä eristää ja estää poikkeamia asiakkaidemme IT-ympäristössä – SOC-henkilöstömme toimesta 24/7/365.

Kuinka uhkien havaitseminen ympäristössä tapahtuu?

NetNordicissa me teemme proaktiivista uhkien metsästystä SIEMin avulla. Siihen sisältyy perusteellinen seuranta ja korjausten hallinta.